20.05.2006

Åbent brev til integrationsminister Rikke Hvilshøj.

Forfatter: G.Johnsen

Flygtningehjælp og advokater skovler pengene ind, og du betaler!!!

 


37.000.000 - syvogtredive millioner!!!

Nu må I politikere snart tage jer sammen og ikke bare lade jer føre rundt i manegen af politiserende journalister, der vinkler sagerne, som de har interesse i.

Massemedierne spiller hasard med skatteborgernes penge ved tårepersende kampagneynk. Man skubber børnene foran for at skabe en følelsesladet stemning i den brede befolkning, som ofte er uvidende om, hvad der ligger forud.

Mange tror, det drejer sig om flygtninge, skønt flygtninge er en ret lille kategori, som ikke behøver at søge asyl, da den på forhånd er sikret hjælp i henhold til Genévekonventionen.

Andre tror, at asylsagerne ikke bliver gennemgået og behandlet, og ved derfor ikke, at det er de blevet, og at der ikke har været anledning til at give asyl.

Andre tror, at asylansøgerne risikerer liv og helbred ved at rejse hjem, hvilket de danske myndigheder skal have undersøgt.

Her i Sverige har vi oplevet en hel epidemi af apati mellem børn af fremmede forældre, som søgte asyl. Først da man efter lang tids forløb begyndte at nære alvorlig mistanke om, at det hele var teaterspil for at fremtvinge ophold i Sverige, og man undersøgte sagen grundigere, fik man øjnene op for alt det fup, som pressen havde fyldt svenskerne med.

53 % af de 424 apatiske fremmede børn, som plejedes i Sverige, kom fra forskellige lande via Sovjet.  31,4 % kom fra Jugoslavien.

Det viste sig, at en rejsebureaukæde i Sovjetunionen nærmest garanterede fremmede, der ønskede asyl i Vesten, at de kunne få permanent ophold i Sverige, hvis bare de gjorde sådan og sådan.  Rejsebureauerne havde bl.a. filialer i det muslimske Kaukasusstater.

Et vidne fortæller om et skilt i et rejsebureauvindue med teksten:

”Vil du have statsborgerskab i Sverige?”. Man har også set rejsebureaureklame i Moskva, der brystede sig af at have skaffet 700 personer fra forskellige lande asyl i Sverige året før. Prisen herfor lå mellem 3000 og 15.000 dollars pro persona.

Bureauerne leverede detaillerede oplysninger om, hvordan forældrene skulle udnytte børnene ved at spille syge og apatiske og de gav råd om hvilken medicin, man kunne benytte. Benyttede man den i selve Sverige skulle man passe godt på, og om muligt helst gemme medicinen i endetarmen.

Man kunne også angive kontaktpersoner i Sverige, hvor de fremmede kunne søge hjælp ved ankomsten. Man henviste f.ex. til den svenske kirke eller til bestemte advokater.

Nogle advokater og psykiatere tjener fedt på asylsøgere.

Det forlyder, at det russiske politi senere skal have gennemfört en razzia mod rejsebureauerne, men det har ikke kunnet bekräftes af svensk politi.


Kilde: Svenska Dagbladet 24.11.2005

          No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.392 / Virus Database: 268.5.6/340 - Release Date: 15-05-2006

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810