14.10.2017

Europas nye løgn: Asylcentre = nazistiske koncentrationslejre

Forfatter:Gatestone:

I den aktuelle krise har regeringer, NGO'er, velgørenhedsorganisationer og medier alle taget venligt imod millioner af migranter og budt dem velkommen med åbne arme. Jøderne under Anden Verdenskrig – hvoraf de fleste blev afvist, angivet eller bedraget af alle europæiske regeringer – var ikke så heldige.

Alle Europas bestræbelser har været viet til at redde migranterne: ved grænserne, til havs og i byer, som rummer asylcentre. Men sådanne forskelle er tilsyneladende ikke nok: immigrationsspørgsmålet er blevet til en ny ideologi, som en religion. Det er grunden til, at der ser ud til at foregå et samlet forsøg i store dele af det etablerede samfund på at gøre Europas redningsoperationer til et "nyt Holocaust". At sætte spørgsmålstegn ved dem er blevet et tabu. Selv pave Frans, som sammenlignede et center for migranter med "koncentrationslejre", har overtaget dette vrøvl.

Til trods for at muslimerne historisk set har været de mest aggressive kolonisatorer, er Europas eliter begyndt at idealisere dem på grund af en blanding af demografisk nedgang, misopfattelse af islam, selvhad til vestlig kultur og en fatal, romantiseret tiltrækning til den Tredje Verdens afkoloniserede folk.

https://da.gatestoneinstitute.org/11160/asylcentre-koncentrationslejre

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810