20.09.2017

AfDs spidskandidat:

Forfatter:

Disse mennesker har ikke noget at gøre her.

Den ene af AfDs spidskandidater ved Forbundsdagsvalget på søndag, dr. Alice Weidel, skriver 20. september på partiets hjemmeside:

”Det brutale ”æresdrab” i Wien på en 14-årig pige viser to kendsgerninger med al tydelighed: Den stadig fremadskridende islamisering af vore samfund og integrationens fallit.

Den afghanske familie havde levet i årevis i Østrig og er i løbet af de år ikke afveget en millimeter fra deres stenalderkultur – og det tilmed midt i Wien. Forældrene var ikke klar til at lade deres yngste datter gå ud og mødes med veninder.

Mest graverende er dog, at den myrdede piges 18-årige bror, som på brutal vis stak sin søster ihjel, ifølge eget udsagn glædede sig over søsterens død, eftersom hendes adfærd havde bekymret forældrene.

Dette brutale mord er endnu et bevis på, at vi ikke kan integrere disse mennesker i vore frie samfund – ligegyldig hvor mange penge og energi vi end investerer i det. De vil det ikke, for de foragter os og vor frihedselskende kultur. Disse mennesker har ikke noget at gøre her.”

SLJ, 20. september 2017   

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810