14.04.2006

Danmark har brug for en aktiv hjemsendelsespolitik

Forfatter: Harry Vinter

og for medier, som OGSÅ interviewer folk, som tænker, før de taler

DR har i løbet af i dag d. 14/4 haft langvarige indslag i alle nyhedsudsendelser i såvel radio som på TV om forholdene for afviste asylansøgere, som nægter at rejse hjem.

Flere politikere har herunder givet udtryk for, at forholdene bør forbedres - især for de afviste asylansøgeres sagesløse børn.

 

Den Danske Forening mener, at mennesker, som opholder sig i Danmark, skal behandles ordentligt.

Man skal imidlertid være opmærksom på, at forbedring af forholdene for afviste asylansøgere, som nægter at rejse hjem, automatisk vil medføre, at mange flere afviste asylansøgere vil nægte at rejse hjem, idet de med rette kan forvente, at de vil kunne få love at blive i landet under bedre betingelser.

 

Løsningen er en aktiv hjemsendelsesindsats, som inkluderer diplomatisk og økonomisk pres på de lande, som ikke vil tage godt imod deres egne statsborgere.

Det er fuldkommen urimeligt, at Danmark fortsat huser titusindvis af såkaldte flygtninge fra Balkan mange år efter, at krigene på Balkan sluttede.

 

Danmark har ikke brug for noget integrationsministerium. Udlændinge, som ikke kan finde ud af at integrere sig selv i det danske samfund, har intet at gøre i Danmark. De bør derimod hjælpes videre til lande, hvor de kan tilpasse sig forholdene uden at skulle optræde som klienter i et integrationssystem.

Danmark har tvært imod brug for et hjemsendelsesministerium, som aktivt kan tage sig af at få hjemsendt såvel utilpassede imamer som flygtninge, der ikke længere har behov for asyl.

 

Og så har vi brug for, at en institution som DR ikke blot interviewer folk, som taler før de tænker.

DR har pligt til også at interviewe Den Danske Forening, - en pligt som DR har forsømt i mere end 19 år!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810