02.03.2006

Åbent brev til Generalsekretær Kofi Annan

Forfatter: Ebbe Talleruphuus

De har ved Deres udtalelser og ensidige stillingtagen krænket 4,5 millioner danskere dybt.

Kære Kofi Annan

De har ved Deres udtalelser og ensidige stillingtagen krænket 4,5 millioner danskere dybt. Vi troede, at dette – ét af Verdens højeste embeder – var ledet af en mand, der kunne adskille religion med den rationelle, neutrale holdning embedet kræver. Det har skuffet os dybt !

Vi har længe været dybt krænket over at se vort flag blive trampet på og afbrændt af vilde horder, sendt på gaden af deres ledere, det muslimske præsteskab.

Vi er blevet dybt krænket over at se vore ambassader og handelsrepræsentationer gå op i flammer.

Vi bliver dagligt krænket over at se og høre nedværdigende udtalelser på muslimske fjernsynskanaler og samtidig vide, at alt er styret centralt fra det muslimske præsteskab, som åbenbart også har stor indflydelse på FNs generalsekretær.

Vi er krænkede over ustandselig at blive udråbt som vantro, da vor religion jo er væsentlig ældre end deres.

Vi er dybt forundrede og krænkede over, at de mange milliarder kroner, vi hvert år yder som nødhjælp til bl.a. mange muslimske lande, nu viser sig at være spildte, og at de 50 milliarder kroner vi hvert år betaler til muslimer i Danmark for at have dem boende i vort trygge demokratiske kristne ”herberg”, betales til ingen nytte – og at vi endda skal hånes for disse store indsatser fra lande, der ikke selv kan brødføde deres egen befolkning.

Det er klart, at de 4,5 millioner danske danskere ikke ønsker at være til grin for de mange skattekroner vi løbende sender til diverse muslimske lande, så De må se i øjnene, at vor regering snarest vil beslutte, at nedskære disse beløb, så de rige muslimske lande kan få lejlighed til at hjælpe deres trosfæller og naboer, for at erstatte de manglende milliarder fra Danmark.

Hvad værre er, hr. Generalsekretær, må vi se i øjnene, at vore myndigheder næppe mere kan tage ansvaret for, at så mange imamer og islamister går frit rundt i landet. Det vil være forbundet med en stigende risiko for disse mennesker i Danmark.

Vi har altid været i stand til at beskytte vore borgere, og det vil vi fortsat forsøge at gøre indenfor lovens rammer, men islamister uden statsborgerskab kan let blive anset som fremmede, der skader vort land, og derfor må være uønskede. Det sikreste for dem, vil derfor være at forlade landet og rejse tilbage til deres egne lande snarest.

Det håber vi, at De, som fredselskende generalsekretær, er enig i !

Vi beder Dem venligst undskylde overfor vore 4,5 millioner danske borgere, at De ved Deres udtalelser har givet os det indtryk, at De har taget parti for vore muslimske modstandere, frem for at indtage den forventede neutrale holdning, og beder Dem vejlede os , såfremt De fortsat mener, at vi er skyld i de vanvittige reaktioner fra muslimsk side. Hvad er det den omtalte og ønskede dialog skal handle om?

Så vidt de danske borgere kan se, vil enhver dialog med islamister kun ende med, at vi som danskere skal godtage nye muslimske krav og derfor give køb på endnu en del af vore demokratiske rettigheder. End ikke ét eneste emne kan forventes at føre til, at muslimske forhandlere følger vore ønsker. Det udelukker jo enhver reel dialog.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810