05.02.2006

Til størstedelen af de danske muslimer:

Forfatter: Kim Pedersen

Grib chancen nu - og støt Danmark!

Til størstedelen af de danske muslimer: Grib chancen nu og støt Danmark!

Mange kalder "Laban" for en enkelt yderligtgående muslim, der ikke repræsenterer flertallet af muslimer. I så fald, undrer jeg mig over, at flertallet af muslimer ikke tager til genmæle i den her sag. Og man kan da også undre sig over den store skare af muslimer, der møder op hos "Laban" når han taler. Man må næsten gå ud fra, at møde op til hans taler i disse dage, må betyde at man sympatiserer et langt stykke hen ad vejen med personen.

At muslimerne her i landet tier stille er for mig ensbetydende med at de accepterer, hvad der foregår fra muslimsk side. Hvor er de almindelige muslimer henne i denne sag, som der tilsyneladende trods alt skulle være flest af her i landet? Kunne vi ikke få en massiv tilkendegivelse fra herboende muslimer, der ikke er enig med "Laban" og ikke er enig i, at man skal boykotte danske varer? Det ville være fint om de vil gå på arabiske TV stationer og fotælle, at vi i Danmark faktisk tager os rigtig godt af både muslimer,  kristne, jøder og alle andre. Vi gør ikke forskel. Det skylder de almindelige muslimer, der nyder godt af at være her, Danmark synes jeg.

Det er jo ingen hemmelighed at yderligtgående muslimer går ind for dødsstraf for alt hvad der går imod deres religion, og alt hvad der går imod, hvad de yderligtgående muslimer betragter som helligt. Jeg vil gerne vide, hvor mange af de herboende muslimer der virkelig går ind for dødsstraf for aktiviteter, der her i landet er lovlige. Heriblandt Jyllands Postens karikaturtegninger. Det har stor betydning for Danmarks fremtid, om de herboende muslimer går ind for demokrati, og om vi som ”ikke-muslimer”, kan være trygge ved tanken om, at befolkningsudviklingen går i retning af at vi indenfor få år risikerer at have et muslimsk flertal her i landet.

Usikkerhed er med til at skabe frygt. Usikkerheden af, ikke at vide, hvor vi har det store flertal af muslimerne i denne sag, gør at vold og ekstremisme optrappes. Jeg så derfor gerne en massiv modstand fra de herboende muslimers side i forhold til boykot af danske varer og i et forsvar for det danske demokrati, ytringsfirhed, menneskerettigheder og ikke mindst religionsfrihed. Som situationen er nu, er det kun troende muslimer der kan dæmpe gemytterne i de arabiske lande. Heldigvis har vi mange af dem i Danmark, og heldigvis går det store flertal jo ind for demokrati, ytringsfrihed mv.

Hvis ikke muslimerne i vort eget land aktivt vil forsøge at løse konflikten nu, så må vi gå ud fra, at det store flertal af de danske muslimer også sympatiserer med boykotten af danske varer, afbrænding af danske ambassader, flag og symboler, og så må vi som danskere for alvor tænke over, hvad fremtiden bringer for os. 

Kære herboende muslimer. Venligst stil op og forsvar demokratiet! Støt op om Danmark, giv jeres mening til kende, kæmp for Danmark i jeres hjemlande. Nu har I muligheden! Grib den!

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810