20.01.2006

Femtekolonne virksomhed!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Snusket politisk muldvarpearbejde

Det Islamiske Trossamfunds delegations rundrejse i Mellemøsten har hos danske politikere givet forskellige reaktioner. Der tales om femtekolonne-virksomhed og landsforræderi.

Andre finder det lidt upassende, og Elsebeth Gerner Nielsen fra Det Radikale Venstre, har forståelse for de muslimske reaktioner over Morgenavisen Jyllands-Postens frembringelse af profet-tegningerne.

Fhv. udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen har også givet et bidrag til forringelse af den danske ytringsfrihed ved at yde støtte til den muslimske forargelse.

Jeg vil betegne hele dette kor af forargede mænds og kvinders støtte til de ømskindede muslimer som nogle slappe personer.

Heri er medregnet forfatteren Klaus Rifbjerg.

Ja, man kan i dette tilfælde sagtens bruge Ellemann-Jensens egne ord mod Else Hammerichs, da hun var aktiv i fredsbevægelserne i 8o’erne.

Her var det ifølge den fhv. udenrigsminister tale om "Snusket politisk muldvarpearbejde".

Denne sag er et skoleeksempel på, hvordan Danmark i fremtiden vil være "en delt nation".

Ja, det er snusket politisk muldvarpearbejde, når en delegation af herboende muslimer rejser rundt i islamiske lande, for at finde støtte til at miskreditere Danmark i det internationale samfund.

Det bliver ikke mere troværdigt af, at imam Ahmed Abu Laban står som en af hovedkræfterne bag delegationen!!!

Jeg er ikke alene om denne opfattelse:

I Dagbladet Information den 6. januar har Helle Ib fra Dagbladenes Bureau interviewet seniorforsker Hanna Ziadeh, der er ansat på det fælles dansk-egyptiske institut i Cairo. Ziadeh er chokeret over de fordrejninger, der er bragt til torvs om Danmark i mellemøstlige medier.

Hanna Ziadeh siger bl.a.:

"Ved at overdrive krænkelserne overdriver man sin egen rolle og kan dermed mobilisere mulige allierede i den muslimske verden.

Den danske delegation tog derned for at vække muslimernes forargelse og for at få opbakning fra lærde og fra institutioner. Men problemet er, at de har været nødt til at overdrive for at få opbakning og støtte.

Og tror de, at danske muslimer vinder ved, at de bliver et kort i arabiske regimers magtspil med Vesten?

Er de klar over, hvilket spil, de spiller, når de råber om hjælp fra arabiske regimer, de selv er flygtet fra?

De beder om hjælp til at rejse modstand mod det land, som har givet dem asyl og statsborgerskab og accepteret dem som fuldgyldige medborgere.

De medvirker til, at den danske befolkning ikke betragter muslimer som almindelige loyale medborgere, naboer, studerende eller arbejdskammerater.

Ja, det er det man på godt dansk kalder femtekolonnevirksomhed!!!

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810