21.01.2006

Københavns islamiserede folkeskoler

Forfatter: Harry Vinter

Børn af kristne, hinduer, buddhister og alle andre kulturer påtvinges islamisk tilberedt kød

På Københavns Kommunes hjemmeside oplyses det, at der sælges mad fra boder på hver skole, og at ”der tages hensyn til, at der på skolerne er elever fra mange forskellige kulturer”.

Med ”forskellige kulturer” menes i virkeligheden ”muhamedanismen”. Det oplyses nemlig, at ”kødet i de lune frokostretter aldrig indeholder svinekød og altid er halalslagtet”.

Der vises altså ikke hensyn til hinduer, som ikke spiser oksekød, og ej heller til buddhister, som ikke gerne spiser dyr, som ”går på fire ben”.

Der tages slet ikke hensyn til kristne danske børn, som bestemt ikke har noget kulturbestemt ønske om, at det kød, de spiser, skal stamme fra dyr, som er påført unødige lidelser under slagtningen, - blot for at tilfredse overtroiske menneskers fordomme.

De har heller ikke noget kulturbestemt ønske om, at der skal råbes ”allah akbar”, ”heil Hitler” eller andre besværgelser over de lidende dyr.

Igen får vi bekræftet den beklagelige sandhed, at når tolerancen og intolerancen skal leve sammen, bliver det altid på intolerancens præmisser.

Hvorfor tager Københavns folkeskoler ikke den konsekvens slet ikke at servere kød?!

Det ville bestemt ikke gøre maden mindre sund!

 

Kilde: http://www.skolemad.kk.dk/Skolemad.aspx

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810