06.01.2006

Svensk ros til Danmark

Forfatter: G.Johnsen

... og ris til de muhamedanske lande

Den svenske kristelige avis "Världen idag", som tør lidt mere end mange andre, uddelte julehilsener, sødt og surt, lillejuleaften. Her er et klip fra de syrlige bolsjer fra en af redaktionsmedlemmerne:

"Jeg vil forære en stor portion virkelighed til Hassan Moussa, formanden for Sveriges imamråd.

I en artikel i Expressen vil han have at Sverige medvirker til at stoppe ytrings- og pressefriheden i Danmark, eftersom JyllandsPosten har offentliggjort tegninger af profeten Muhammed. Ellers, siger han i noget som lyder som en fordægt trussel, er der stor risiko for, at hele den muslimske verden vil boykotte Danmark og at terrordåd kan komme.

Skønt samtidigt siger han at "islam er en fredens religion".

Nu er virkeligheden dog sådan, hr. Moussa, at hvor islam har indflydelse på lovgivningen og retsvæsenet, dér undertrykkes kvinderne, dér forføljes de kristne og dér er fri presse umulig. Hvor sharialoven går ind, der går menneskerettighederne ud. Kristne henrettes i Iran. Den som anklages for at sige noget ufordelagtigt om islam i Pakistan kan blive lynchet eller stenet. Muslimer, som bliver kristne i Ægypten kan ikke få dette registreret hos myndighederne. I Sudan foregår der folkemord, hvor muslimske arabere myrder sorte muslimer. I

Saudiarabien er kvinder andenklasses borgere. I det muslimsk dominerede nordlige Nigeria kidnappes unge kristne piger og tvinges til at gifte sig med muslimer. I Indonesien brænder muslimske grupper kirker ned.

Det her er ikke demokrati, fred eller respekt for menneskerettigheder. Derimod har netop Danmark disse goder. God jul, Hassan Moussa!"

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810