03.01.2006

Kongehuset på glatis:

Forfatter: G.Johnsen

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i spidsen for islam-propaganda

Dronningens nytårstale levede op til hendes tidligere bemærkning til danskerne, at "der må vises et modspil (mod islam), og man må en gang imellem løbe den risiko at få en mindre flatterende etiket hæftet på sig. For der er visse ting, man ikke skal være tolerant over for".

--------------------------------

Det schweiziske justitsministeriums redegørelse for psykologisk krigsførelse i bogen "Den anden Form for Krig", fortæller, hvordan en 5. kolonne kan nedbryde et land indefra. Under kapitlet "Fjenden vil vinde tilhængere" forklares, at fjendens propaganda ikke vil vinde gehør uden betydningsfulde fortalere med navne eller titler: "en professor, journalist eller præst". I Danmark kunne man tilføje "eller en person fra kongehuset".

I 2005 oprettede EU i samarbejde med Den arabiske Liga den såkaldte "Anna Lindh Fond for Dialog mellem Kulturer". Den har til huse i det Svenske Institut i Alexandria. Den er en videreførelse af "Den arabisk-europeiske Dialog" fra 70´erne og EU´s "Barcelona-processen" fra 1995.

Ved den arabisk-europeiske Dialog i 70´erne forpligtede EU sig til at fremme islam i Europa og censurere vore skolebøger (EF Bull.. 5-1976 og EF Bull. 12-1978, side 26). Ved "Barcelona-processen" 1995 gik EU videre, afgav flere løfter til Tyrkiet og aftalte islamvenlige traktater med de muslimske lande i Nordafrika.

"Anna Lindh Fonden" skal stå for den håndgribelige fuldførelse af disse EU-projekter, d.v.s. skabelsen af et "Eurabia", en multikulturel fælles arabisk-europeisk verden bestående af Europa og de muhammedanske Middelhavsstater, således at Middelhavet bliver et indhav.

Det gælder fælles forståelse af kultur og religion. Med tiden også fælles økonomi og politik?

Projektet skal gennemtrumfes ved kæmpemæssige festivaldage i år under navn af "Images of the Middle East" ("Billeder fra Mellemøsten"). Danske børn og unge skal fanges ind med musik, teater, dans, film, litteratur, tegneserier, fotos, design, arkitektur etc. ved månedlangt bombardement af indtryk gennem skolerne, de videregående uddannelse og alle massemedier. Mere end 400 kunstnere, journalister, pædagoger, lærere på alle uddannelsesnivauer fra islamiske lande vil være med i aktionen i Danmarks vigtigste byer i samarbejde med hundredvis af kulturelle institutioner, lokale og nationale myndigheder i Danmark, EU og Mellemøsten.

Den danske afdeling af "Anna Lindh Fonden", Danish Center for Culture and Development (DCCD) står for propagandaaktionen i Danmark, som skal blive den største af sin slags i verden med fokus på Mellemøsten. Centret bakkes op af udenrigsministeriet, DR og Dansk Handel og Service.

Og da det jo er vigtigt med et godt navn, når "Fjenden vil vinde tilhængere", som det schweiziske justitsministerium udtrykte sig, så har det islamvenlige DCCD-projekt til protektor valgt Hans Kongelige Højhed Prins Joachim.

Hvad siger dronningen mon til, at et medlem af kongehuset er protector for et projekt, der arbejder for afgivelse af dansk suverænitet?

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810