13.12.2005

Weekendavisen erkender sin tidligere stupiditet …

Forfatter: Ole Hasselbalch

Men vi glæder os ikke over at få ret, for i mellemtiden er landet blevet ødelagt

En besøgende israelsk professor sagde under opholdet: ”At lægge sig fladt ned og komme en modstander i møde, hvis ultimative ønsker er at omstøde jeres åbne, liberale samfund – det er ikke naivt. Det er stupidt.”

Det får klummeskriveren Ulrik Høj til i Weekendavisen (udgaven 2.-8. december 2005) at udbryde: ”Bravo! … Det sagde … Ole Hasselbalch og … Den Danske Forening, dengang det var racistisk, højreekstremistisk og noget nær nazistisk at sige det …”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 13.-19. marts 1992 i anledning af ”palæstinenserloven” følgende: ”De 3.-4.000 flygtninge Danmark hvert år modtager, er – selv med en særlov oven i – ikke noget problem.”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 27. januar 1989, at ”de bekymrede – hos hvem den indre svinehund ikke helt sjældent stikker snuden frem – opstiller absurde beregninger, der fremskriver maksimumtal ind i det næste århundrede.”

Weekendavisen skrev i lederen i udgaven 14.-20. august 1987 at en assimilation nødigt helt skulle fjerne det kulturelle særpræg, der giver indvandrerne identitet og ”beriger” Danmark.

Weekendavisen skrev i det hele taget en del af den skuffe, og i Weekendavisen var der også evige problemer med at få optaget relevante oplysninger, herunder svar på tilsvining fra f.eks. manipulatøren Leif Blædel, som til gengæld havde fri spalteplads.

Mosbjerg Folkefest 2021

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening

Antologien om
Ole Hasselbalch
  er udkommet>>>

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

                   det frie ord>>>

OPGØRET >>>Reconquista>>>