12.03.2016

Mens vi venter på næste angreb

Forfatter: Mogens Camre / HV

Mogens Camre en måned før angrebet på Krudttønden og Synagogen

En måned før terrorangrebet mod Krudttønden og Synagogen bragte Politiken nedenstående artikel, som man alt efter humør kan vælge at kalde profetisk eller en objektiv forudsigelse.

Desværre har et flertal af befolkningen stadig ikke forstået, hvad der foregår. Så nu venter vi igen på næste angreb.

 

Mens vi venter på det næste angreb

Af Mogens Camre

Terrorangrebet på Charlie Hebdos redaktion blev gennemført uden hindringer. Sikkerhedsvagterne blev dræbt på sekunder, der på redaktionen og så politifolkene, ingen nåede at ramme terroristerne. Alle gerningsmændene var kendt af den franske efterretningstjeneste, som ”holdt øje med dem”, men på grund af deres fortid burde de være spærret inde eller udvist.

I Danmark bliver vi også trøstet med, at PET holder øje med de mistænkte. Indtil videre har vi været heldige. Kurt Westergaard undslap ind i sit sikringsrum, Lors Dukajev fumlede, så bomben gik af i hovedet på ham selv og Hedegaards potentielle drabsmand kunne ikke håndtere sin pistol. De sidstnævnte to tilfælde er ikke PETs fortjeneste.

Sandheden er, at vi slet ikke er forberedt på de terrorangreb, vi kan forvente i fremtiden. Efter sikringen af Christiansborg er det nok ikke muligt at køre en lastbil med sprængstoffer ind i Kongeporten, men trænede folk med automatvåben kan uden større vanskelighed trænge ind i Folketinget og i de danske ministerier, hvis de finder det formålstjenligt. Jeg skal ikke beskrive hvordan - PET ved det.

Medens vi har F16 fly i Mellemøsten for at bekæmpe vore fjender, har vi et ukendt antal potentielle terrorister gående frit rundt. Der er alt for mange til, at der virkelig kan holdes øje med dem. Lad det endelig være sagt igen, at et flertal af muslimerne er fredelige mennesker, men der er et uhyggeligt stort mindretal, som er direkte fjendtlige over for den vestlige verden. I England viser en rapport fra den uafhængige tænketank Civitas, at 32 pct. af muslimske studerende i Storbritannien støtter drab i islams navn (kilde: http: //wikiislam.net/wiki/Muslim_Statistics). Et omfattende studium gennemført for Forbundsrepublikkens indenrigsministerium i 2007 viste, at lidt under 40 pct. af tyske muslimer betragter brugen af fysisk vold som reaktion på Vestens trusler mod islam som legitim.

Det betyder ikke, at 40 pct. af Europas muslimer vil begå terrorhandlinger, men blandt de 40 pct. er der så mange potentielle terrorister, at vi ikke har mandskab i samtlige EU’s politikorps til at holde øje med endsige mandsopdække dem. Når vi nu har hørt nok på de nyttige idioters advarsler mod øget overvågning, må vi stoppe godtroenheden.

Vi kan ikke fortsat huse mennesker, som forkaster vores værdigrundlag. Vi kan ikke have imamer, som under henvisning til grundlovens religionsfrihed udtaler støtte til Islamisk Stat, og vi kan ikke have jurastuderende kvinder med tørklæde om hovedet, som møder op i DR tv og fortæller, at de går ind for danske værdier, samtidig med at de uimodsagt agiterer for kvindeundertrykkelsens kultur. 

Vi kan ikke have fremmede i landet, som er imod demokratiet. Statsministeren sagde i TV, at hun ikke forstod, at de, som er imod vore værdier, ikke rejser hjem. Men det gør de ikke. Danmark er både et lalleglad fristed for fundamentalister og en åben gavebod.

 

Vi må opsige konventioner, som undergraver det, de er tænkt at beskytte. Vi må lukke for flygtningestrømmen og vi må begynde at sende dem hjem, som støtter terrorismen og dem som ødelægger vore skoler, gør vore gader farlige, fylder vore fængsler og tømmer vore sociale kasser.

Grundloven er bygget på principper fra en tid, da Danmark var en nationalstat. I dag nedbryder dele af grundloven nationalstaten. Hvis den nødvendige terrorlovgivning ikke er mulig på grund af grundloven, må den laves om.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810