29.01.2015

Fagforeningsmand blandt terror-sympatisører

Forfatter: HV

tager afstand fra Pediga, som protesterer imod terror

 

Det kan ikke undre, at næstformanden i Landsforeningen af Socialpædagoger, Jan Hoby, blæser til kamp mod en bevægelse, som protesterer imod terror. Jan Hoby er nemlig tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, og hans kontor er blandt andet udsmykket med et stort portræt af diktatoren Lenin, som iværksatte den terror, som Stalin fortsatte og udviklede til perfektion med millioner af døde til følge.

Jan Hoby må som DKPer have billiget den mur af pigtråd med indbyggede automatiske maskingeværer, som strakte sig gennem hele Europa, og hvis formål var at forhindre mennesker i at flygte fra tvang og undertykkelse. Bag denne langstrakte fængselsmur befandt sig de største koncentrationslejre, verden nogen sinde har været vidne til. En af koncentrationslejrene blev kaldt DDR, Den Tyske Demokratiske Republik.

Jan Hoby må have billiget DDRs enorme fængselsmur igennem Berlin og nedskydningen af mennesker, hvis eneste forbrydelse var, at de hungrede efter frihed.

Det er besynderligt, at en sådan person, som har billiget, at mennesker blev spærret inde bag grænsemure, nu fremstiller sig som fortaler for åbne grænser.

Der er derimod intet mærkeligt i, at en sådan person den 26. januar stillede sig op som taler i en forsamling af terror-sympatisører og tog afstand fra mennesker, som protesterer imod terror.

Det var forventeligt.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810