19.08.2011

Iran idag.

Forfatter: Poul Vinther JensenIran idag.

Ifølge det iranske nyhedsbureau Mohabat, der drives af kristne irakere, har det iranske præstestyre i den seneste tid intensiveret indsatsen mod udbredelsen af bibler, der af myndighederne betegnes som "et forsøg på at fordærve vores unge".

"Hvad angår aktiviteterne fra disse kristne missionærer, som ønsker at vildlede folk og især de unge, har de igangsat en stor kampagne ved at bruge store summer og udbrede falsk propaganda for at misinformere offentligheden", lyder det fra Majid Abhari, det iranske parlaments rådgiver i sociale spørgsmål, ifølge avisen Christian Today.

Ifølge det kristne nyhedsbureau har myndighederne tidligere beslaglagt og efterfølgende brændt flere hundrede bibler. Fra myndighederne selv betegnes udbredelsen af bibler som et forsøg på at skabe en religiøs konflikt.

"Det vigtige i denne sag, som varetages af både efterretningstjenesten, retten og de religiøse myndigheder, er, at alle religioner forsøger at optrappe i en konfrontation med islam. Hvad skulle dette store antal bibler ellers bruges til", siger Majid Abhari ifølge nyhedsbureauet.

Kilde: Morten Rasmussen. Kristeligt Dagblad. 18. august 2011.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810