04.03.2011

Islam-debat.

Forfatter: Poul Vinther JensenI Danmark er der stadig en del politikere og skribenter, der hævder at den islamiske indvandring til landet er noget berigende og positivt.

Det same er tilfældet I Tyskland.

Den tyske historiker Patrick Bahners er et godt eksempel. Læs følgende:

“Europæernes frygt for islam har ført til, at et tørklæde er nok til at få os til at fare sammen og se terror, sharia og gudsstater for os, hævder historikeren Patrick Bahners i sit stridsskrift "Panikmagerne – den tyske frygt for islam"

Der foregår en snigende islamisering af Europa. Ved de tyske domstole er hensyntagen til sharia allerede virkelighed. Den vestlige verden bliver snart løbet demografisk over ende af islam.

Udsagn af denne art er blevet mainstream i det tyske mediebillede. Men er de af den grund også sande? spørger Patrick Bahners, historiker og kulturredaktør på Frankfurter Allgemeine Zeitung. Nej! På en skala fra frygt over angst til panik er vi allerede på øverste etage – paranoiaen har overtaget den kritiske fornufts plads, og populistiske islamkritikere har fået beskæmmende let spil. “

Ja, det er heldigvis blevet nemmere at få adgang til medierne.

Det skyldes en selverkendelse hos nogle af pressens medarbejdere, der dog stadig er I mindretal. Men også Internettet, hvor enhver kan komme frem med synspunkter, der punkterer de offentlige mediers påstande.

Poul Vinther Jensen

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810