02.03.2011

Retssagen mod redaktør Lars Hedegaard er anket

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Frifindelsen ved Retten på Frederiksberg er anket af Anklagemyndigheden

Anklagemyndigheden på tynd is. 

Som bekendt, har Anklagemyndigheden truffet beslutning om, at sagen mod redaktør Lars  Hedegaard  skal  prøves ved  Landsretten.

Det kan undre. For det Lars Hedegaard er anklaget for, er jo fuldt belyst i forskellige nationale og   internationale rapporter. Og tilmed i en offentliggjort statistik fra Rigspolitiet i Danmark.

Men det er åbenbart ikke nok for Anklagemyndigheden.

Det er en realitet, at der i muslimske miljøer finder æres drab og voldtægter sted. Naturligvis ikke alle steder. Men det finder sted. Og det er i det muslimske samfund, disse uhyrligheder bliver gennemført. 

Disse realiteter ”støjer” naturligvis, når det store flertal af  politikere vil fastholde et skønmaleri af snart mange års ihærdig integrations-politik, der har kostet flere  milliarder kroner, og som ikke har givet noget nævneværdigt resultat. Ghettoiseringen fortsætter med fuld styrke, og det vil den  blive ved med.

Når det gælder  ”æres” relaterede forbrydelser, er der rigeligt at tage stilling til her i lille Danmark.

Ifølge politiinspektør Bent Isager-Nielsen, Københavns Vestegns Politi, har dansk politi i  disse år fokus på en række sager, hvor unge kvinder fra indvandremiljøer er forsvundet sporløst. Om de har været udsat for en forbrydelse, eller om de som – som familierne forklarer  - er taget til hjemlande, er uvist.

”Det kan være den unge pige, der går i 2.g og som pludselig er væk. Københavns Vestegns Politi har indtil videre haft ca. 30 ”æres” sager i 2010. Det er både store og små sager, men da nogle af dem i øjeblikket efterforskes, vil jeg ikke sige mere om dem.” siger  Bent Isager-Nielsen, fra Københavns Vestegns Politi.

Når det gælder Rigspolitiet er der  ligeledes dokumentation for de udtalelser som J. Langballe og Lars Hedegaard er kommet med på Snaphanen og i Berlingske Tidende.

Rigspolitiet har offentliggjort en statistik om ”æres” relaterede forbrydelser i perioden juli 2006 og frem til 2010.

Her er der registreret 279 såkaldte æresforbrydelser i Danmark!!

Der har været 349 ofre, og der har været 412 gerningsmænd. 81 procent af ofrene er kvinder og mere end halvdelen er mellem 20 og 30 år.

I to ud af tre sager er det ofrets nærmeste familie, som er gerningsmænd, og  de står bag trusler og vold mod deres nærmeste familiemedlemmer. Baggrunden er typisk strid om tvangsægteskaber, ønske om skilsmisse, valg af kæreste eller ægtefælle eller ”uacceptabel adfærd”.

Enhver der læser disse realiteter, må stille det spørgsmål, - hvorfor Anklagemyndigheden ikke for længst har smidt ”håndklædet i ringen”

Men det vil man åbenbart ikke  hos Anklagemyndigheden. Det må så gå sin gang i Landsretten.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Snaphanen den 24 januar 2010. Rigspolitiet,  politiinspektør Bent Isager-Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810