04.08.2010

Konstruktivt forslag fra DF:

Forfatter: Harry Vinter

Stop for indvandring fra den ikke-vestlige verden

Stop for indvandring fra den ikke-vestlige verden

Dansk Folkeparti foreslår begrænsning eller stop for indvandring af folk fra den ikke-vestlige verden i erkendelse af, at alt for mange fra den ikke-vestlige verden kun nyder og ikke yder til samfundet.

Forslaget er efter undertegnedes mening for vidtgående, idet det udelukker mange mennesker, som Danmark kan have glæde af. Som den tidligere økonom ved Verdensbanken Sven Burmester udtalte for få år siden:

Hvis vi havde 200.000 kinesere i stedet for 200.000 muslimer i Danmark, så tror jeg ikke, vi havde noget indvandrerproblem.

Man skal ikke være blind for, at der findes masser af dygtige, flittige og integrationsvillige mennesker i den ikke-vestlige del af verden. Problemet med manglende arbejdskultur og fjendtlighed overfor det land, man selv har valgt at slå sig ned i, synes at hænge nøje sammen med den muhamedanske ideologi.

Den mest åbenbare løsning er derfor at forbyde indvandring af tilhængere af totalitære ideologier som muhamedanisme og nazisme. USA havde i mange år et tilsvarende forbud imod indvandring af tilhængere af kommunismen.

Da muhamedanismen har tilhængere af alle racer incl. dansk landrace har forslaget intet med racisme at gøre.

Gør det til lov, mens der stadig er en velfærdsstat at redde!

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810