07.07.2010

Hvorfor?

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Indvandring fra ikke vestlige lande aldeles tåbelig, - ja ligefrem vanvittig..

Hvorfor?

Statsminister Lars Løkke Rasmussen er det, man kan kalde en overbevist liberalist.

Hans verdensbillede består af stater med helt åbne grænser, hvor arbejdskraftens frie bevægelighed aldrig kan blive for stor.

Det samme er tilfældet, når det gælder indvandring til Danmark.

Jeg har talt med Lars Løkke Rasmussen en enkelt gang. Det var ved et møde i Århus for godt tyve år siden, hvor vi talte om Den Danske Forenings tilstedeværelse i den offentlige debat.

Den nuværende statsminister, havde ikke nogen forståelse, - eller sympati for de synspunkter og argumenter, som Vi i Den Danske Forening fremførte.

Hans opfattelse var, - og er, at indvandringen fra den ikke-vestlige kulturkreds, ville forløbe positivt, og at Danmark havde stærkt brug for arbejdskraft ude fra.

Nu står vi så her i 2010 omringet af kæmpe problemer med store befolkningsgrupper med islamisk baggrund, der ikke vil og ikke kan integreres i et moderne vestligt samfund.

Selv med enorme økonomiske midler har stort set alle integrationsprojekter været nytteløse.

Resultatet kender alle. Ghetto-dannelser, daglige skudepisoder, folkeskoler, der ikke længere er, hvad de har været. Og stor arbejdsløshed i de ikke-vestlige befolkningsgrupper.

Det koster enorme beløb.

Penge der kunne være brugt til forskning, udbygning af infrastruktur, og mange andre nyttige tiltag, der er stærkt nødvendige, ikke blot i Danmark, men overalt i EU, og også et land som USA.

I en sådan tidsperiode er uudannet arbejdskraft en klods om benet for enhver stat.

Derfor er den fortsatte indvandring fra ikke vestlige lande aldeles tåbelig, - ja ligefrem vanvittig. Men denne indvandring forsætter!!

Det sker alt imens nogle af verdens fremmeste økonomer kommer med alvorlige advarsler.

 Den nobelprisvindende amerikanske økonom Paul Krugman melder om flere års økonomisk ørkenvandring for USA og andre vestlige økonomier.

I et interview med Bloomberg tv siger Krugman bl.a.:

”Vi står foran noget, der meget vel kan udvikle sig til flere års økonomisk belejring. Og vi befinder os på et stadie, hvor det gælder om at finde en synkefri strategi. Det er det, vi bør bruge alle kræfter på i øjeblikket.

Hvis recessionen skal holdes fra døren ligger løsningen ikke i at skele til Tyskland og det øvrige Europa, hvor spareplanerne har fået førsteprioritet i forsøget på at dæmpe de voksne budgetunderskud.”

Poul Krugman opfordrer i stedet politikerne til at sende endnu flere penge i puljen.

Ifølge ham, er det mest effektive, at få regeringen og staten til at gå i gang med at ansætte folk.

Som han udtrykker sig ”Vi er dybt nede i hullet lige nu, og vi bliver nødt til at tænke ukonventionelt for at grave os fri.”

En anden kyndig stemme er investorguruen Jim Rogers.

Han har ikke meget tiltro til de vestlige økonomier, - og slet ikke når det gælder USA og Storbritannien.  Han siger ifølge nyhedsbureauet Direkt følgende i et interview med den engelske avis, The Telegraph:

”Jeg har ikke købt aktier i mindst halvandet år. Jeg ser uro forude på valutamarkedet og verdensøkonomiens problemer er stadig ikke blevet løst. Jeg er flyttet til Asien, for det er der, jeg ser de store muligheder frem for i Europa og USA.

Kontinentet huser de største kreditorer i verden – Korea, Kina, Japan, Taiwan, Singapore et cetera. De har alle overskud, mens de andre store økonomier har massiv gæld.”

Jim Roger siger tingene meget direkte.

”Hvis nogen fortalte mig, at de ville bygge en fabrik i Europa, så ville jeg havde enhver ret til at spørge, om ” de er dumme.”

Rogers peger bl.a. på Storbritanniens overvældende gæld. Han har derfor ingen investeringer i landet. Han peger også på Nordsø-olien og City of London, som finansielt center, som øgede dets internationale indtjening. Men siger nu: ”Jeg ser ikke noget, som kan erstatte den omsætningsstrøm. Handelsbalancen og gældsniveauerne vil blive værre.”

Når det gælder USA, er dommen endnu hårdere, han opfatter USA som den største debitor verden nogensinde har set. Her har Jim Rogers heller ingen investeringer. Det er Californiens truende konkurs og en Federal Reserve, han tvivler på, har tilstrækkelige `faldskærme` tilbage.

Det er i en sådan tid, danske politikere fremdeles lader indvandringen fra ikke-vestlige lande fortsætte. Man må stille spørgsmålet: Hvorfor?

Poul Vinther Jensen

Kilde: Dagbladet Børsen den 7. juli 2010.

             Fremhævelse: PVJ

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810