29.04.2010

Religionsfrihed i Muhammedanien

Forfatter: PVJ

Klapjagt på kristne i Marokko

Religionsfrihed i Marokko!!

Ifølge den store spanske avis  EL Mundo, er der trods religionsfrihed i Marokko, er det nu i praksis forbudt at føre kristen  mission blandt landets muslimer.

Det kan koste en kristen missionær op til tre års fængsel, - eller permanent udvisning, hvis han prædiker evangeliet for en muslim.  Det kan næsten ikke undgås, idet 98,7 procent af Marokko´s befolkning er muslimer.

Indenfor de seneste år, har der været ”klapjagt” på kristne missionærer. Mere end 80  missionærer fra USA, England, Holland, Egypten og Syd Afrika,  har fået besked om at rejse hjem .

Et britisk missionær par Colin og Fiona Dickinson, der sammen med  14 andre kollegaer som drev et børnehjem  i Atlas-bjergene igennem ti år, for 33 forældreløse marokkanske  børn, og som blev undervis af kristne fra hele verden, er nu blevet anklaget  af de marokkanske myndigheder, for at krænke den muslimske tro.

Ifølge El Mondo, lyder anklagen  fra Marokko´s   indenrigsminister  Tayeb Cherkaoui,  i en pressemeddelelse til CNN således.

”De gør vore børn kristne og kidnapper dem:

myndighederne greb ind overfor missionærerne, fordi de underviste børnene i bibelhistorie, og fordi de frygtede, at børnene ville blive kidnappet og sendt ud af Marokko.”

Fiona Dickinson afviser anklagen. Ifølge den britiske missionær blev børnene undervist i både kristendom og islam.

Hun befinder sig sammen med de andre udvisningsdømte missionærer på den amerikanske skole `George Washington` i Marokkos største by  Casablanca.

Herfra har de indledt en kampagne mod det marokkanske forbud mod kristen mission.

 

Kilde: Dagbladet  Politiken  den 26. 4. 2010. Kathrine Carlsen.

            Fremhævelse: PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810