26.04.2010

Åbent brev til Lars Løkke Rasmussen.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Genfind Venstres nationale folkelige bagland

 

At partiet Venstre´s   hovedanliggende de seneste årtier har været  liberalisme, privatisering, åbne grænser, o.m.a  antinationalt  vraggods, må stå klart for de fleste.

Det er afviklingen af nationalstaten til fordel for den frie entreprise. Det er åbne grænser, fri indvandring, fællesskabsrettens ubetingede forrang frem for dansk nationalret.

Ja, der er i princippet  ikke  nogen grænse for nedbrydningen af den nationale  samhørighed.

Begrebet Nation og  Folk, har været Fy-ord  i Venstre i flere årtier.

Jeg skal ikke skjule min afstandstagen fra denne kurs.

Jeg tilslutter mig gerne fhv. statsminister Jens Otto Krags ord om, ” Vi har godt af at have noget sammen”. Eller som hans politiske forbillede Thorvald Stauning udtalte” Her i Vort lille land.”

Dette burde den nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen tilegne sig.

Han bør løsrive sig fra Uffe/Fogh perioden, og genfinde Venstres nationale folkelige bagland.

Det er her, statsministeren har en mulighed for at præge Danmark i nogle år fremover.

Hvis det er den frie entreprise der er ledetråden fremover, kan Lars Løkke Rasmussen se  i vejviseren efter et fornyet mandat til regeringsmagten.

Der er og vil i årerne fremover  være dyb krise. Her gælder Jens Otto Krag´s  ord om, ”Vi har godt af at have noget sammen” mere end nogensinde.

Danmark, er ikke blot et tilfældigt  landområde. Det er et bestemt landområde. Det område Danskerne igennem 1000 år har haft  suveræniteten over. For en dansk regering,  er opgaven i en sådan situation, - at sikre Danmark, - og danskerne en tryg fremtid.

Eller som Den Danske Forenings  fhv. formand  og medstifter af  DDF, Dr.phil. Sune  Dalgård, har udtrykt sig ”Landets brød til landets børn.”

Til min store glæde, har jeg lige læst Ritzau/Nyheder, hvor der efter snart mange år kommer nogle nationale toner fra det Konservative Folkeparti.

Ifølge Ritzau udtaler udenrigsminister Lene Espersen følgende:

”Danmark skal passe på med at sælge ud af infrastrukturen. Hvis telefonnettet, lufthavne og energiforsyningen er i hænderne på udenlandske firmaer, kan det blive et problem for Danmark.

Man skal tænke sig grundigt om, før man for eksempel overlader energiforsyningen til andre lande og dermed frasiger sig de muligheder, man både indenrigspolitiks og udenrigspolitiks har for at bestemme tingene selv.”

Jeg håber denne kurs bliver den førende i Det Konservative Folkeparti fremover.

 

 

Kilde: Ritzau. Den  26. April 2010.

            Fremhævelse: PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810