24.11.2009

Løkke´s naïve plan.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Lars Løkke har altså ikke det fornødne overblik over forholdet islam-vesten

 

 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen, har på Venstres landsmøde i Odense i weekenden givet udtryk for at han ønsker at skabe et tryggere samfund med  mindre kriminalitet.

 

Med hensyn til multietniseringen af Danmark  har statsministeren det mål, at Danmark skal være blandt de bedste i EU til at integrere ikke-vestlige indvandrere på arbejdsmarkedet.

Lars Løkkke Rasmussen går i den naive tro, at et job  vil klare de meget store forskelle. Der er på bl.a. islam og de vestlige frihedsbegreber.

 

Det er utroligt, at 30 års anskuelses-undervisning  ikke er trængt mere ind hos statsministeren. Med den store indvandring fra den islamiske kulturkreds, og de piv-åbne grænser, har politikerne forandret Danmark til et land fyldt med vold, skarpe skud, hjemmerøverier, o.m.a.

At situationen er den samme i næsten alle EU-lande, bør ikke forhindre ministeriet Lars Løkke Rasmussen i, at skærpe grænsebevogtningen, og  tage begyndelsen til en omfattende repatrieringsplan for personer fra den islamiske kulturkreds.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad.23. november 2009.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810