14.11.2009

Virkelighedserkendelse i Bermuda-trekanten, - Tak.

Forfatter: Poul Vinther Jensen 

 Ifølge Ritzau, har politiet i Bangladesh arresteret tre pakistanske mænd, der er mistænkt for at planlægge terrorangreb på amerikanske og indiske  mål i hovedstaden, Dhaka.

Målene var ifølge The Daily Star  blandt andet den amerikanske ambassade. 

Sagen hænger sammen med anholdelserne af de to mænd i Chicago, der er mistænkt for at planlægge et terrorangreb på Morgenavisen Jyllands-Posten. 

De seneste anholdte mistænkes for at være medlemmer af den pakistanskbaserede gruppe Lashkar – e- Taiba, der menes at være bagmændene bag terroren sidste år  i den indiske  by  Mumbai.

Det oplyser en polititalsmand, Shyamol Kumar, til nyhedsbureauet  AFP

I sidste uge blev tre bangladeshiske mænd  anholdt i byen Chittagong mistænkt for at have forbindelse til den forbudte sunnimuslimske terrorbevægelse Harkat-ul –Jihad al Islami og for at have planer om at angribe amerikanske mål.  

De blev anholdt efter oplysninger fra de to anholdte i Chicago!!

Da de blev anholdt i USA, kom det frem, at de to mænd, Davids Headley og Tahawwur Rana, har haft kontakt med de to islamiske organisationer. Davids Headley  har ifølge AFP angiveligt holdt møder med repræsentanter for dem under sine besøg i Pakistan.!! 

Udover planerne mod Jyllands-Posten mistænkes de to mænd for terror i Indien, og de indiske myndigheder vil ifølge avisen The Times of India bede USA om at udlevere mændene til Indien. De indiske myndigheder har derfor indledt en formel efterforskning for at få dem udleveret.

Bemærk, at Davids Headley, flere gange har besøgt Indien, og de indiske myndigheder mistænker ham blandt andet for terrorangrebet i Mumbai.

Han er ikke nogen nybegynder i terror-faget. 

Det er dette islamiske terrornetværk  Danmark  er i krig med.

Men trods den alvorlige situation, sidder der en Bermuda-trekant , omkring Rådhuspladsen i København, og fifler med tanker om at  etablere et  fordomsfrit samarbejde med den islamiske kulturkreds. Det er utrolig, og ansvarsløst.

Må der indtræde en virkelighedserkendelse på redaktionerne på , Dagbladet Politiken, Ekstra Bladet, og Berlingske Tidende, så hurtigt som muligt.

 

Kilde: Ritzau/AFP den 13 november 2009.

            Fremhævelse:PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810