04.09.2009

En totalitær bygherre!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Sponsorerne til moskébyggeriet er sandsynligvis fundamentalister.

  

Når det gælder byggeri af Stormoskéer, er der al mulig grund til at være  yderst skeptisk overfor de informationer der kommer fra bygherrens side. 

Det gælder også Det shia-muslimske trossamfund  Ahlul Bait, der står bag projektet af stormoskéen  i Nordvest -kvarteret i København. 

Nu er der opstået mistanke omkring projektet.

Mistanken om, at det iranske præstestyre er involveret i finansieringen, er opstået, fordi moskeens arkitekt, i et brev til Københavns kommune,   har omtalt et møde med projektets sponsorer i Teheran

Så er spørgsmålet, hvem er disse sponsorer:

Professor i Islamisme, Mehdi Mozzafari, der selv er iraner, har over for Morgenavisen Jyllands-Posten påpeget, ”at den slags foregår via fonde og institutioner, som reelt er kontrolleret af staten ”. 

Mistanken  forstærkes yderligere af, at initiativtagerne bag moskéen giver forskellige oplysninger om, hvem sponsorerne er.

Imamen bag moskéen næver en direktør for et olie-selskab. Imamens ven og rådgiver påstår derimod, at der er tale om tre iranske ngo ér.

Det vil sige ikke-statslige  organisationer. 

Professor Mozzafari  retter opmærksomheden på, at iranske olieselskaber er forbundet med Revolutionsgarden,-  den groveste del af regimet. De kan uden overdrivelse sammenlignes med SS i Det Tredje Rige.

Det var Revolutionsgarden, som nedkæmpede protesterne mod præsidentvalget. Eksiliranske kilder i London, siger ifølge nyhedsbrevet sappho. dk, at imamen bag moskeen er tidligere  medarbejder i Revolutionsgardens ideologiske afdeling.

Det er en nyhed!!!

 

Det er udmærket, at sappho. dk, trænger til bunds i disse ting. 

Vi er bekendt med, at lande som Iran og Saudi-Arabien, - begge  ultra-totalitære lande, der  finansierer moskéer, kulturcentre i europæiske lande med det formål at udbrede radikale religiøst-politiske budskaber.  

En britisk rapport fra 2007 fortæller, at især den Saudi –Arabiske indflydelse, afslører, hvordan totalitære regimer bruger europæiske moskéer som propagandacentraler for deres had-religion. (Policy Exchange: ” The hijacking of British Islam”). 

Rapporten  bygger på et omfattende materiale fra moskéer og andre islamiske institutioner i  Storbritannien.

I en fjerdedel af  disse blev der uddelt  rabiat  materiale, selvom flere af institutionerne ellers havde det omdømme, at de var moderate. 

Det er ikke muligt. Islam og begrebet moderat, det er ganske enkelt ikke .eksisterende.

Ifølge rapporten,  er Saudi-Arabiens  indflydelse både ”stærk  og ondartet”

Om frafaldne muslimer kan man læse.”

Hvis en mand skifter religion, så dræb ham.” 

Man får at vide, at ” jøder og kristne er muslimernes fjender” . De vantro skal mødes med jihad ( hellig krig), der kan være både fredelig og voldelig.

Kvinder, der klager over deres mænd, vil havne i helvede.

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten  den 3.9. Offentliggjort kl. 12.17. Ralf Pittelkow.

            Fremhævelse: PVj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810