08.07.2009

Ikke overraskende udvikling.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

I England såvel som i Danmark må regeringen have kraftigt lugtevand, idet ukorrekte mennesker tager ordet

  

I Gordon Brown´s politiske korrekte land Storbritannien, frygter man nu racevold fra det "ekstreme" højre. Det betydet, at britisk politi optrapper overvågningen af såkaldte højreekstremistiske grupper, som vil opildne til racemæssigt had.

Dette, kan ikke komme overraskende. I britisk poitik, er det meget uartigt blot at antyde, at den islamiske indvandring til Storbritannien, er blevet et kæmpe problem for den britiske nation.

Nu er der åbenbart nogle kredse i landet, der ikke gider høre på politikernes løgnagtige beskrivelser af det multi-etniske samfunds velsignelser.

Virkeligheden er nemlig en ganske anden. Og det værste er, at den politiske magt-elite ikke forholder sig den konkrete situation. Gordon Brown´s afvisning af den hollandske parlamentariker Geert Wilders, er jo en politisk fallit-erklæring, der ikke er Storbitannien værdig. Det har betydet, at der nu er kredse i Storbritannien, der er ved at tage ”sagen i egen hånd". 

Ifølge Ritzau den 7. juli., "Er britiske politichefer og muslimske grupper bekymrede over en stigning i antallet af angreb, der er begået af højreekstremistiske grupper. En højtstående britisk politichef advarer oven i købet om, at højreorienterede ekstremister er ved at planlægge et "spektakulært " angreb, hvis formål det er at opildne til racemæssigt had. Kommandant Shaun Sawyer fra Londons antiterrorenhed sagde ved et møde for Det Muslimske Sikkerhedsforum, at højtstående politifolk har optrappet overvågningen af mistænkte for at finde ud af, om de er i stand til at gennemføre angreb.

-Jeg frygter, at de planlægger noget spektakulært, at de vil gennemføre et angreb, der vil føre til tab af menneskeliv, sagde Sawyer.

Han sagde, at flere af hans politifolk er nødt til at blive sat ind for at bremse den nynazistisk inspirerede vold, men at kampen mod terrornetværket al-Qaeda fortsat har højeste prioritet."

 

 

Kilde: Ritzau/Kristeligt Dagblad den 7. juli 2009 kl. 15.12.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810