04.07.2009

Europæerne må vælge!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Danskere vågn op. Protester mod mosképlaner i Danmark!!!

 

Med godt 20 milloner indbyggere fra den islamiske kulturkreds i Europa, kan det ikke komme overraskende, at Moskeer i storformat skyder op overalt i de europæiske storbyer. 

Her i Danmark, vil der om få år være en stormoske i København.

Medmindre et meget stort antal danskere i hovedstaden giver udtryk, at man ikke ønsker denne Stormoske. I Århus, hart der i nogle år været samme plan, -men indtil videre er projektet ikke blevet til noget. 

I Tyskland er opførelsen af moskeer en varm kartoffel, - især i den gamle katolske højborg Köln, hvor der bliver opført en bedesal til 2000 mennesker med to 55 meter høje minareter. Det har ført til store demonstrationer, og protester fra byens katolske biskop. 

I Italien, har italienske myndigheder noteret en stigning i antallet af moskeer i landet fra 351 til 735 mellem år 2000 og 2007.

Den tyske specialist i islam Stephan Rosiny siger i denne forbindelse:

" - Det nye er, at moskéerne nu bliver synlige. I stedet for at bede i nedlagte fabriksbygninger eller private huse bygger muslimerne nu moskéer, der kan identificeres i bybilledet. Islam bliver synlig, og det er det, der udløser debatten. I den forstand udgør de en parallel til de muslimske tørklæder

I London er der stor folkelig modstand mod den megamoske til 12.000 troende, som er under opførelse i umiddelbar tilknytning til Det Olympiske Stadion, som skal huse De Olympiske Lege i 2012

Denne udvikling finder sted overalt i Europa og Norden.

Til dette siger seniorforsker ved den britiske tænketank med speciale i forsvar og sikkerhed Royal United Services Institute, Saqueb Mueen følgende:

" - Moské -problematikken handler mere bredt om, hvordan de enkelte lande forholder sig til at give muslimerne synlighed. Det handler om integration, men også om religionens plads i det offentlige rum." 

Om de folkelige protester hjælper, kan kun fremtiden vise.

Men den ægte europæiske befolkning, skal gøre sig klart, at hvis man fortsætter med at vælge politikere, der går ind for multietniseringen, - ja da vil der fremover blive bygget stormoskeer. Dette valg vil blive afgørende for Europa´s skæbne fremover.

 

 

Kilde:Kristeligt Dagblad den 3. juli 2009, Birthe B. Pedersen.

        Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810