30.06.2009

HA-manifest!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Mon ikke vi igen kan sige: Hvad sagde vi!!!

 

Ifølge Politiken Nyheder den 30.juni kl.11.14, har Hells Angels offentliggjort et manifest på hjemmesiden, hvor man retter skarpe udfald imod "sjakaler", der ifølge HA,  ofte er arabere og muslimer. 

På hjemmesiden skriver Hells Angels, at klubbens talsmand gentagne gange er blevet "opfordret til at forklare eller uddybe hvilken mentalitet det drejer sig om og hvad en sjakal er.

Derfor har man nu valgt at offentliggøre det såkaldte Sjakal-Manifest af 2008

Ifølge hjemmesiden er manifestet "et brugbart redskab til forståelse for, hvem de mennesker er, som med terror, trusler og vold holder uskyldige danskere, børn, unge og ældre af alle racer og begge køn, i et frygtens jerngreb. Sidst men ikke mindst bør betegnelsen bruges som værn mod racismens åndelige fordærv." 

Hvem er sjakalerne:? 

Ja, ifølge Hells Angels," findes sjakalerne hovedsageligt blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville være forkert at påstå. Andre nationaliteter er repræsenteret, endog dumme pæredanske drenge. Medlemmer af de såkaldte indvandrerbander er ikke nødvendigvis sjakaler." 

Dette manifest fortæller, at bandekrigen rundt om i de større danske byer, ikke blot er et spørgsmål om narkomarkedet. Den er ved at udvikle sig til et opgør imellem danskerne, og de mange unge med islamisk kultur-baggrund.

Der bliver rigeligt at se til for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, - Ja, det er et spørgsmål om (NEC´s) chef Kim Kliver får tid til at holde sommerferie.

 

 

Kilde: Politiken Nyheder den 30.juni kl.11.14/ Bo Søndergaard.

         Fremhævelse: PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810