28.06.2009

Årsagen til Finn Rudaizkys partiskift

Forfatter: Poul Vinther Jensen 

Den gode Klaus Rothstein, der i Weekendavisen den 19. juni,  omtalte kommunalpolitikeren Finn Rudaizky, som " en god politisk skalp" for Dansk Folkeparti, da Rudaizky valgte at forlade Socialdemokraterne på Københavns Rådhus,  til fordel for Dansk Folkeparti. 

Nu er det ikke sådan, at Finn Rudaizky sprang fra det ene parti til andet. F. Rudizky forlod Socialdemokraterne for fire år siden, dernæst var han løsgænger i tre år, og efterfølgende blev han medlem af Dansk Folkeparti.

 

Årsagen  til til hans brud med Socialdemokraterne var, at et nyvalgt medlem i Borgerrepræsentationen, Sikander Malik deltog i Hizb-ut-Tahrir´s møder på Nørrebro i København, men deltog også i foreningens marcher, hvor antisemitiske slagord var på plakaten.

 

Hizb-ut-Tahrirs leder Abdullahtif, er dømt i Danmark for uddeling af løbesedler med et korancitat, der opfordrer til "at dræbe jøder hvorend I finder dem".

Det kunne eller ville Socialdemokraterne på Københavns Rådhus ikke blande sig i. Årsagen er utvivlsomt, at der ved næste kommunalvalg i Københavns Kommune til november, vil være 22 procent af de stemmeberettigede, som er af anden etnisk herkomst end dansk.

 

Det er forklaringen på, at det gamle danske arbejderparti, vælger ikke at blande sig i så vigtigt et spørgsmål.  De er som en lektor Gunner Rischel skriver om Klaus Rothstein, "besat af en etnofobisk internationalisme" og "distancerer sig derfor fra enhver, der vil opretholde en folkelig kultur."

 

 

Kilde: Weekendavisen nr. 26 - 26 juni 2009.

         Fremhævelse: PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810