27.06.2009

Rothsteins problem.

Forfatter: Poul Vinther Jensen 

Overskriften på Klaus Rothstein´s kommentar i Weekendavisen den 19 juni, hvor han giver udtryk for stærk utilfredshed over, at Dansk Folkeparti blev slettet som værende et antisemitisk parti af Den Europæiske Jødiske Kongres´s er "Forført

Ja, det har været en rigtig dårlig dag for Klaus Rothstein. Han har opdaget, at hans opfattelse af den nationale strømning der er overalt i Europa, ikke har samme tilslutning som tidligere. 

Om det skriver Rothstein følgende:

"Dertil kommer, at den værdipolitiske kritik af Dansk Folkeparti fra danske jøder efterhånden er indkapslet til at komme fra forudsigelige og dybt sekulære råbehoveder, som ikke repræsenterer andre end sig selv. f.eks. undertegnede og Georg Metz.

Siden overrabbiner Bent Melchior blev en sjælden stemme i debatten, er der ingen jødiske ledere fra menigheden, der har brugt megen energi på tvær-religiøs humanisme, og for et år siden fik Dansk Folkeparti en god symbolsk skalp, da fhv. meninghedsformand og nuværende kommunalpolitiker, Finn Rudaizky, sprang fra Socialdemokraterne på Københavns Rådhus og meldte sig under DF´s faner." 

Ja, tænk engang Klaus Rothstein, sådan kan det gå for et parti som Socialdemokraterne, der alt for længe, - ukritisk - har forsøgt at få et ben indenfor i de islamiske kredse. Her kan man bl.a møde personer, der går ind for Sharia-loven, der findes også grupper, der står på Rådhuspladsen, og råber "Død over Israel" og " dræb alle jøderne"

Det er der ikke ret meget "tvær-religiøs humanisme" i. At Klaus Rothstein og Georg Metz, stadig tror på at et sekulært nordisk retssamfund, kan optage et islamisk samfund pt. på ca 300.000 personer, ja det må de selv svare for.

 

 

Kilde: Weekendavisen nr. 25 - 19. juni 2009.Kommentar af Klaus Rothstein.

         Fremhævelse:PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810