27.06.2009

Opfordring til Klaus Rothstein!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Klaus Rothstein bør koble sin krybdyrhjerne fra, når han vil diskutere muslimer og jøder.

  

Som bekendt udsendte Ritzau et telegram, hvor man kunne fortælle, at Den Europæiske Jødiske Kongres (EJC) ikke var begejstret for valgresultatet ved Europaparlamentvalget. 

Det var de pæne valgresultater fra de nationale partier som Frihedspartiet i Holland, Frihedspartiet i Østrig, og Dansk Folkeparti og mange andre, der fik den jødiske organisation til at meddele "Succesen for de rabiate partier vil opildne dem, som omfavner farlige koncepter som ekstrem nationalisme, racisme, antisemitisme og fremmedhad

Det er ikke tilfældet, de nationale partier har vundet pæne valgresultater, - netop fordi de enkelte nationer i Europa er ude for et ekstrem pres fra den store islamiske indvandring.

Dette problem, vil de store politiskse partier ikke gå ind i. Derfor søger en del vælgere til de partier, der har en klar holdning til problemet med islamiseringen af Europa. 

Det bliver man ikke antisemit eller racist af,- tværtimod.

 At den jødiske organisation (EJC) i farten kom til at lange ud efter Dansk Folkeparti, ja det fik en kort levetid.

Den dansk-jødiske menighed, Mosaisk Troessamfund, krævede, at Den Europæiske Jødiske Kongres skulle trække udtalelsen tilbage og give Dansk Folkeparti en undskyldning.

Det skete omgående. 

Det var Klaus Rothstein på Weekendavisen ikke tilfreds med.

Han skriver bl.a: "For det første er Dansk Folkeparti de største zionister i dansk politik, for det andet er Dansk Folkeparti imod muslimsk indvandring til Danmark, og for det tredje vil Dansk Folkeparti holde Tyrkiet (og dermed islam) ude af EU.

Det er tre politiske punkter, hvor Dansk Folkeparti og mange danske jøder finder hinanden. Den fælles frygt for terror, muslimsk indflydelse og antisemitisme har skabt alliancen." 

Ja, er der noget at sige til det Klaus Rothstein.

Virkeligheden i dagens Europa er jo, at europæiske jøder mærker jødehadet. Det kommer ikke fra europæerne, - men fra de store islamiske organisationer, der desværre har fået fodfæste overalt i europæiske storbyer.

Godt hjulpet på vej af de store gamle partier i de forskellige europæiske lande. 

Denne udvikling, har Rachel Adelberg Johansen skrevet om i  Weekendavisen den 26.juni. 

Hun skriver følgende:

"Paraplyorganisationen European Jewish Congress har trukket sine beskyldninger om antisemitisme og intolerance imod Dansk Folkeparti og det hollandske Frihedsparti tilbage, og det huer ikke Klaus Rothstein. Er det intolerance at være modstander af massetilvandring og islamisering af vores samfund?

Nej, det er almindelig sund fornuft. Den triste konsekvens for de vestlige samfund med den omsiggribende islamisering turde snart være åbenlys for enhver.

Beklageligvis er der, i kølvandet på den massive tilvandring fra en helt anden kulturkreds, fulgt kedelige fænomener med såsom æresdrab, tvangsægteskaber, imam-vielser af mindreårige piger, tvangstilsløring af kvinder, overrepræsentation af voldsramte muslimske kvinder på krisecentre, ekstrem kønssegregation, adskellige anti-israelske demonstrationer med antisemitiske kampråb som " dræb alle jøder" eller "jøder er fjender af Allah.

Mosaisk Troessamfund valgte det helt rigtige, da de gik i rette med de uretmæssige anklager imod DF, som blandt andet taler antisemitisme midt imod."

Ja, her er noget at tage stilling til Klaus Rothstein. Hvad med at lave en grundig undersøgelse af, hvad der foregår i de lukkede islamiske organisationer. Hvad med at nærlæse, hvad der bliver skrevet og sagt i disse kredse.

 

 

Kilde: Weekendavisen nr. 25 - 19 juni og nr. 26 - 26. juni 2009.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810