25.06.2009

Nationernes forsvarsadvokat.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Englænderne vil ikke lege med en af vore mest begavede politikere. Synd for England.

  

Ifølge Ritzau den 23. juni, har De britiske konservative valgt, at Dansk Folkeparti´s  to medlemmer i Europa-Parlamentet, ikke kan blive medlem af en nydannet EU-skeptisk gruppe i Parlamentet. 

De britiske konservative har fravalgt Dansk Folkeparti, og stempler dem som yderliggående. Det sker, trods Morten Messerschmidt´s  rekord høje stemmetal (284.500) personlige stemmer.

Ritzau skriver i sin pressemeddelelse, "Nu lider stemmeslugeren sit første nederlag", - Ja det kan man vurdere som man vil. Men der er ikke noget nederlag for Morten Messerschmidt og hans parti Dansk Fokeparti. For det første, er de britiske konservative ikke nationale. De synger med på ethvert multietnisk forslag, og har fulstændig glemt, hvad det vil sige at repræsentere en nation

Derfor, kan det blive en fordel for Morten Messerschmidt, at han står frit til at sige præcis hvad han mener. Han er i dybeste forstand folkevalgt, og i politik, er det ordet der er det afgørende. 

Med det frie ord, kan Messerschmidt gøre sig til Nationernes forsvarsadvokat. Det er der brug for i det store EU-Parlament, hvor den falske totalitære internationalisme hersker. Der er her tale om "Trusler mod nationen". En tilstand, den britiske professor i filosofi Roger Scruton har beskæftiget sig med. Roger Scruton skriver bl.a: følgende i sin bog "Nationernes nødvendighed" 

"Jeg er ikke ene om at se national loyalitet som forhåndsbetingelsen for konstitutionelt og demokratisk styre. Og jeg er ikke ene om at tro, at de største politiske beslutninger, vi nu står overfor, angår nationen og dens fremtid.

Disse beslutninger må diskuteres med fuldstændig ærlighed, hvis vi skal gøre det, der er bedst for vort land og verden. Ærlighed er imidlertid vanskeliggjort, eftersom der hersker censur i medierne og i regeringskredse. De der forsvarer folkefællesskabets førstepersons-flertal, om end nok så nuanceret og om end nok så stilfærdigt, udsættes for at blive stemplet som facister, racister, xenofober, nostalgikere eller i bedste fald (som i vort) "Little Englanders". 

Deres argumenter druknes sædvanligvis i flosker om det multikulturelle samfund, minoritetsrettigheder og den ny globale økonomi. Magtfulde bureaukratier i EU, FN, og WTO forstærker kravene om en ny verdensorden og udslynger mere hån mod de reaktionære, som hæmmer deres planer." 

Jeg vil ønske Morten Messerschmidt held og lykke i EU-Parlamentet

 

Kilde: Ritzau/metroXpress den 23. juni 2009

         Nationernes Nødvendighed, Roger Scruton.

         Fremhævelse:PVJ.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810