20.06.2009

Ritzau fornægter ikke sig selv

Forfatter: OH

Ritzau byder op til dans med perfide antydninger, og den øvrige presse siger ja tak.

 

Ritzau er og bliver Ritzau …

Jyllands-Posten refererer 5/6 en notits fra Ritzaus bureau, hvorefter ransagningen af en betjents hjem ”afslørede … materiale med forbindelse til de mere yderliggående kredse på højrefløjen, blandt andet et blad fra Den Danske Forening og avisudklip om fascismen og sammenslutningen Dansk Front”. 

At Den Danske Forenings blad i mere end tyve år har offentliggjort ting, som Ritzau fortier, gør ikke bladet yderliggående.  

Omtalen af en "forbindelse" efterlader i øvrigt den uomhyggelige læser med indtryk af, at der er tale om en kontakt mellem betjenten og de påstået yderliggårnede kredse. Bladet Danskeren kan imidletid erhverves af enhver, uden at der dermed opstår nogen kontakt. Og man får heller ikke kontakt med en politisk gruppe ved ved at læse og klippe avisreportager om den. 

Hvorfor viderekolporterer pressen stof fra Ritzau, hvor historien er ”vredet”  med udgangspunkt i venstrefascistoide idiosynkasier af en sådan åbenlys tåbelighed, at selv en overfladisk kildekritik afslører dem som manipulation?

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810