19.06.2009

Send de irakiske flygtninge hjem til Irak.

Forfatter: Poul Vinther Jensen  

Igennem de 21 år, hvor jeg  har deltaget i møder som repræsentant for Den Danske Forening, har jeg ofte fået det spørgsmål, "om Vi i Den Danske Forening ikke kan lide flygtninge" 

Det spørgsmål har altid været nemt at svare på.

Mit svar har været, at DDF. har den opfattelse og holdnig, at en flygtning er et menneske, der anmoder om beskytttelse og sikkerhed, så længe der er behov herfor. Her har Danmark naturligvis et mellemfolkeligt medansvar, på linje med andre nationer.

Dog mener Vi, at flygtninge så vidt det er muligt, skal placeres i FN-sikre lejre i deres nærområde, under værdige forhold.

Det har der ikke været den store politiske tilslutning til.

Derimod har et politisk flertal i snart mange år kritikløst åbnet op for en tilstrømning af flygtninge til Danmark, -især fra de islamiske lande.Vi har oplevet, at en meget stor del af disse flygtninge senere hen jævnligt tager på ferie og familiebesøg i det land de er flygtet fra.

Det har udhulet flygtninge-begrebet så meget, at tusindevis af såkaldte flygtninge optager pladsen, for andre der har asyl behov. 

Følgerne af dette kender vi alle.

Når tiden kommer til hjemrejse, har vi oplevet støttegrupper og pres fra især den politiske venstrefløj. Vi husker alle den berømte " Palæstinenserlov" af 3. marts 1992. 

Ud af de 420 palæstinensere, som fik tilkendt asyl, fik 321 personer opholdstilladelse. Ifølge en opgørelse fra 2003 var 135 af de 321 personer blevet dømt for kriminalitet, svarende til 42 procent. 238 personer svarende til 74 procent, var på en eller anden form for overførselsindkomst. Af de 110 børn, som er født af de 321 palæstinensere, havde 56 procent været involveret i kriminalitet ifølge en opgørelse fra 2005.

Efter vedtagelsen af Palæstinenserloven, viste det sig, at flere hundrede have opnået flygtningestatus på falsk grundlag, da de i årevis forud for lovens vedtagelse var rejst på ferie i Libanon

Nu her 17 år efter Palæstinenserloven, har vi det samme opgør.

Skal de 282  irakiske flygtninge, der fået deres sag individuelt og omhyggeligt behandlet efter gældende dansk og international ret have lov til at forblive Danmark. 

Svaret er enkelt: Nej, det skal de ikke.

 

Kilde: Weekendavisen nr. 22. 29.maj 2009

         Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810