11.06.2009

Flere krumspring?

Forfatter: Arne Hornborg

Lad os lære af de afviste. DERES fantasi og hittepåsomhed kender slet ingen grænser.

Flere krumspring
Mon de afviste irakiske asylanter snart kan finde på flere krumspring for at opnå det ååhhh så eftertragtede ophold i Danmark. Der er åbenbart INTET der kan få dem til at forstå fakta. Ikke engang udsendelser i DR-TV der har besøgt Irak, konstateret med den lokale befolkning AT DER ER FRED OG INGEN FARE.
En ,,familiefar?'' der opholder sig ulovligt i såvel Brorsons Kirken som her i Danmark nægter pure at rejse hjem til sin familie, kone og børn, som han, naturligvis efter østerlandsk skik, har efterladt i hjemlandet. Sikke dog en ,,HELT?''.
Familien der SÅÅÅ GERNE vil familiesammenføres, i Danmark, naturligvis, til behagelig passiv forsørgelse på danskernes og den danske stats bekostning.
Forhåbentlig står Regering og Folketing fast på hjemsendelserne. Asyllove er fuldstændig til grin og uden mening hvis det ikke bliver effektueret.
Vi danske er åbenbart for sløve og helt til grin. Irakiske asylanter der REJSER PÅ FERIE til det Irak de POSTULERER de er flygtet fra.
Det er sandelig på høje tid at det voldsomme misbrug af asyllovene bringes til ophør.
Bedst var det om Danmark og det øvrige Europa helt afskaffede asylbegrebet, under henvisning til netop det kolossale misbrug der finder sted. Men det har vi måske ikke hverken handlekraft og fantasi til.
Lad os lære af de aviste. DERES fantasi og hittepåsomhed kender slet ingen grænser.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810