08.06.2009

Grov dyremishandling i Ægypten

Forfatter: Red

I Ægypten er landets grise nu i massivt omfang aflivet

I Ægypten er landets grise nu i massivt omfang aflivet.

Fremgangsmåden fremgår af:

http://www.youtube.com/watch?v=jwMIlw7rCSc&feature=related

Filmen bør ses af enhver, som interesserer sig for den verden, vi lever i.

 

Baggrund:

I ly af vesteuropæiske toppolitikeres manen til forståelse for og dialog med den muslimske verden er der i denne foregået en massiv forfølgelse af andre trosretninger.

De kristne og jødiske mindretal, som blev tilbage efter, at de muslimske erobrere havde invaderet områderne, er i konsekvens heraf nu stort set enten udryddet eller fortrængt de fleste steder. Dette har berøvet disse nu muslimske lande en afgørende del af grundlaget for opretholdelse af et fornuftigt erhvervsmæssigt grundlag. Det har derfor formentlig også haft en afgørende betydning for, at disse landes bruttonationalprodukter i dag nærmest udgør en vittighed, hvis der bortses fra olieindtægterne.

I Ægypten er der imidlertid endnu en beskeden koptisk-kristen befolkningsdel tilbage. Kopterne er Ægyptens oprindelige indbyggere, - efterkommerne af dem, som byggede pyramiderne. De har levet som andenrangsborgere, siden muslimske arabere invaderede landet i 700-tallet.

Myndighederne forsømmer ingen mulighed for at chikanere og forfølge dette kristne mindretal på det groveste. ”Svine”influenzaepidemien har afgivet endnu et påskud hertil.

Senest har man slået de grise, som har udgjort en væsentlig del af fattige kopteres eksistensgrundlag, ihjel, under påskud af at de var smittebærere.

Fremgangsmåden fremgår af videoen.

 

Kommentar:

Filmen står som – endnu – et manende eksempel på de holdninger, der dominerer i den muslimske verden.

Den udgør dermed også en skamstøtte over de kredse i Danmark, der har tilsidesat al anstændighed ved at lade sådanne holdninger etablere sig hos os – oven i købet under omstændigheder, hvor der er udsigt til, at muslimerne på sigt kommer i flertal.

Den er endvidere en illustration af, hvad det er for forhold, de, der ikke gider sætter sig ind i tingene, i deres ligegladhed er i færd med at påføre vore kommende generationer.

 

  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810