02.04.2009

Brandslukning!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Det britiske brandvæsen inviterer til karneval!!!

 

Ifølge The Daily Telegraph er det britiske brandvæsens uniformer blevet udvidet med nye modeller.

I den nye uniform er der gjort plads til religiøse hovedbeklædninger som turban og tørklæder. Der er også taget højde for graviditetstøj, samt lange nederdele. 

Minister for området Sadiq Khan siger ifølge avisen bl.a: 

"- Vi ønsker, at den bredeste skare af ansøgere forsøger at komme ind i brand - og redningskorpset. For at opnå dette er det vigtigt, at alle ansøgere - mænd og kvinder - ved, at uniformen og tøjet, de får uddelt, ikke kun vil beskytte dem, men også vil passe ordenligt og være behageligt." 

Ifølge minister Sadiq Khan, har Regeringen et særligt ønske om, at flere kvinder skal blive brandfolk. Men derudover er der også håb om,  at øge andelen af etniske minoriteter i brandvæsnet. S. Khan siger hertil: 

" - Forebyggelsen af brande er livsvigtigt i dag, hvor vi fokuserer på at nedbringe antallet af dødsbrande. For at opnå dette har brand og redningsvæsenet brug for alle etniske grupper for at afspejle forskelligheden i vores samfund.

Det vil ifølge ministeren sikre en bedre gensidig forståelse. Uniformen viser nu, at den kulturelle baggrund bliver respekteret, mens vi forsøger at øge repræsentationen af etniske minoriteter i brandvæsnet." 

Her gik jeg i den tro, at entreprenør-arbejde, - som brandslukning er, var et spørgsmål om de rette kvalifikationer. Min erfaring fra byggepladser, igennem 45 år fortæller mig, at det alene er viljen og evnen, der skaber resultaterne. ikke religiøs baggrund, - eller hudfarve.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 31. marts 2009.

         Julie Jo Boding

         Fremhævelse:PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810