31.03.2009

Held og lykke Anders Fogh Rasmussen!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen.

Tyrkiet kan ikke bede en mand, som har kæmpet for ytringsfrihed, om at lukke en kurdisk radio.

  

Hvis man ser på Europa-kortet, fremgår det tydeligt, hvor statsgrænserne befinder sig.

Noget ganske andet er, hvor de folkelige grænser går. Overalt i Europa, findes der mindretal der må leve med at være en del af en stat, som man ikke ønsker at være en del af. 

I Danmark, har vi den ære at være værtsland for den kurdiske ROJ-TV, der sender nyheder og meget andet på kurdisk. Det når langt omkring.

Der bliver sendt til over 30 millioner kurdere i hele verden, heriblandt Iran, Irak, Europa og Danmark. At ROJ-TV, har redaktion i København, ja det har den årsag, at den tyrkiske regering ikke vil tillade ROJ-TV at drive sin virksomhed fra den kurdiske del af staten Tyrkiet. 

I forbindelse med statsminister Anders Fogh Rasmussen´s  forsøg på at blive generalsekretær for NATO, har der været påstande om, at ministeriet Fogh Rasmussen ønsker ROJ-TV´s redaktion i København nedlagt. 

Det har naturligvis intet på sig:

Anders Fogh Rasmussen, har tilfulde bevist at ytringsfriheden er noget man ikke kan sjakre med. Han modstod presset under Muhammed -krisen med glans.

Bl.a derfor, er han en kvalificeret kandidat til en forsvars-alliance, der netop forsvarer de vestlige frihedsrettigheder,- herunder den uindskrænkede ytringsfrihed.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810