21.03.2009

Biskoppen i Oslo.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Oslobispen bøjer sig dybt for islam. Hykler!!!

  

Biskoppen i Oslo, Ole Christian Kvarme, vil nu som biskop Erik Normann Svendsen sætte fokus på forholdet mellem kristne og muslimer, og derfor besøger han i dag to moskeer i den norske hovedstad. 

Til avisen Vort Land udtaler O.C.Kvarme følgende:

" -Formålet med mit besøg er at styrke de gode relationer mellem kristne og muslimer, der har præget vores by, og at modvirke en retorik, der skaber frygt i stedet for forståelse." 

Biskoppen ser helst, at diskussionen om religion i det offentlige rum ikke blandes sammen med indvandrerdebatten.

Hertil siger O.C.Kvarme: 

" - Vi har set, at der er stor interesse for at diskutere religiøse udtryk i det offentlige rum. Og så er det vigtigt, at debatten også øger forståelsen for religiøst liv og religiøse udtryk. 

Det er også vigtigt for mig at understrege, at ekstremisme og voldsudøvelse i forskellige religioners navn er noget både kristne, muslimer og jøder i Oslo tager afstand fra. Det har vi i fælleskab givet udtryk for tidligere." 

Det biskop Kvarme her påstår, - ja det passer ganske enkelt ikke. Oslo, er idag en opsplittet by, med bl.a. et meget stort pakistansk samfund. Et samfund, der har formået at sætte sig på flere områder. For et par år siden var jeg var i Oslo, da var der på fire dage tre skudepisoder. Flygtninge fra islamiske lande, kan meget nemt komme ud for trusler, og overfald, fra fundamentalistiske muslimer

Dette er virkeligheden, i den ellers smukke norske hovedstad i dag. At Oslo-bispen forsøger at fedte sig ind i en totalitær religion som islam, fortæller blot, at multietniserings-propagandaen, nu også er trængt ind i den norske kirke.

 

Kilde:Kristeligt Dagblad den 20. marts 2009.

        Marie Louise Bruun Jørgensen.

        Fremhævelse: PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810