08.03.2009

Skrivebords-arbejde.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Man kunne vente skrivebordsarbejde fra De Radikale, men at DF hopper med på vognen er katastrofalt!!!

  

I afmagt over for de store problemer Bandekrigen i København skaber, har Det Radikale Venstre nu fundet de vises sten, der skal bringe tryghed i de skræmte bydele. 

Der skal skabes ligestilling mellem kønnene!!  

I en såkaldt ligestillingspakke lægger partiet op til at offentlige " jobpatruljer" skal gøre en offensiv indsats for at få de ca 14.000 hjemmegående indvandrekvinder i hovedstadsområdet ud på arbejdsmarkedet. 

" - Det er kvinder, vi slet ikke har kontakt med, fordi de bliver forsørget af deres mænd, og står helt uden for arbejdsmarkedet. Der bør det danske samfund sende et klart signal om, at "Vi har brug for dig", siger partiets leder Margrethe Vestager." 

Margrethe Vestager mener, at mange indvandrekvinder er interesserede i at komme i arbejde, hvis de får tilbuddet. Og hun mener, at dette på  længere sigt vil begrænse risikoen for bandekrige.

M. Vestager henviser til undersøgelser, der viser at børn klarer sig bedre, når forældrene er på arbejdsmarkedet.

Hun siger hertil:
"Børn der har det godt, er ikke i samme risiko for at ende i bandekriminalitet, så det er et oplagt sted at tage fat på ligestillingen af mænd og kvinder. Vi skal have lukket fødekæden  til banderne." 

Det er skrivebordsarbejde.

At Dansk Folkeparti, støtter dette forslag, fortæller blot at partiet efterhånden er et parti, der ikke længere går ind for princippet "landets brød til landets børn."

At ligestillingsordfører Marlene Harpsøe, mener det er en rigtig god ide, fordi DF går ind for ligestilling og tager dette meget alvorligt, ændrer jo ikke ved, at danske politikere kommer til at vælge imellem nogle luftige forslag om integration, og de helt kontante problemer mange danske familier stå overfor om ganske kort tid.  

Jeg stiller spørgsmålet. Hvorfra ved Margrethe Vestager og Marlene Harpsøe , at der er brug for en tilgang af indvandrekvinder til arbejdsmarkedet?

Den vestlige verden står jo i en dyb, dyb financiel krise.

Den er først lige begyndt!!

Om ganske få måneder, vil store industri-virksomheder ha´sprængfyldte lagre, af produkter der ikke kan afsættes.

Det betyder afskedigelser af tusindevis af bl.a kvindelige medarbejdere, - også her i Danmark

Så er det store spørgsmål. Vil Det Radikale Venstre, og Dansk Folkeparti bruge de sparsomme statsmidler til job-projekter for indvandrekvinder, - eller vil de to partier støtte de mange tusinde danske familier og enlige danske mødre, der vil komme  økonomisk i klemme på grund af den internationale finans-krise?

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 7. marts 2009.

         Fremhævelse.PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810