22.01.2009

Trist udvikling.

Vold mod jøder og attentater mod jødiske institutioner i en lang række vesteuropæiske lande.

Trist udvikling.

Siden begyndelsen på den israelske offensiv i Gaza for to uger siden har der været rapporter om vold mod jøder og attentater mod jødiske institutioner i en lang række vesteuropæiske lande.

I Storbritannien, Belgien, og Tyskland har der været brand-attentater mod jødiske synagoger.

Efter attentatet mod synagogen i Toulouse i forrige uge udtalte den franske præsident, Nicolas Sarkozy, at Frankrig:

"ikke vil acceptere, at internationale konflikter muterer til vold mellem forskellige befolkningsgrupper i det franske samfund."

Det lyder flot, men i virkelighedens Frankrig 2009, der er realiteten den, - at ingen fransk regering kan tøjle den store islamiske befolkningsgruppe, der i dag er en del af Frankrig, - med mindre man vælger at sætte militæret ind.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Dagbladet Information den 17. 1. 2009.

Fremhævelse: PVJ.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>