18.01.2009

UNRWA

Forfatter: Red

FN-organisation og palæstinensiske ekstremister i symbiose - på de vestlige landes regning

Bombet skole i Gaza havde ansatte fra Hamas og Islamisk Jihad

FNs underorganisation UNRWA, som administrerer den skole i Gaza, hvor flere civile d. 13/1 blev dræbt af israelske granater, indrømmer nu, at den har haft palæstinensiske terrorister blandt sine ansatte, og at den benytter sig af skolebøger fyldt med hadefulde tekster og opfordringer til vold. At skolen blev beskudt fra israelsk side skyldtes, at Hamas affyrede mortergranater fra en position nær ved skolen.

En talsmand for UNRWA har tidligere hårdnakket hævdet, at organisationen ikke har terror-forbindelser. ”Vi består af socialarbejdere og lærere”, forklarede han. ”Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre, at der kun er civile i UNRWAs institutioner”.

UNRWAs ansættelsesprocedure foreskriver imidlertid ingen undersøgelse af, om nogen er medlem af eller har forbindelse med terrororganisationer som Hamas eller Islamisk Jihad; og der foretages ingen efterfølgende undersøgelser for at sikre, at ingen ansatte har forbindelse med terrororganisationer.

Embedsmand ved UNRWA, Chris Guiness, udtalte i denne uge til Jerusalem Post, at man sammenholder de ansattes navne med FNs lille database over Taliban og Al Qaeda. Men ekstremistiske palæstinensere tilhører snarere organisationer som Hamas, Islamisk Jihad og al Aqsa Martyrernes Brigade, og de er ikke på FNs liste.

I 2004 udtalte den tidligere generalkommissær for UNRWA, Peter Hansen, til Canadian Broadcasting Company: ”Jeg er sikker på, at der er Hamas-folk på UNRWAs lønningsliste, og det anser jeg ikke for en forbrydelse”. Han tilføjede: ”Vi undersøger ikke folks politiske baggrund og udelukker ikke folk med bestemte politiske holdninger”.

Der er mange velkendte eksempler på, at UNRWA har haft terrorister ansat. Den tidligere raketmager Awad Al-Qiq fra Islamisk Jihad, som blev dræbt ved et israelsk luftangreb i maj sidste år, var rektor og underviser ved en UNRWA-skole i Rafah i Gaza. Said Siyam, indenrigsminister for Hamas og leder af Specialstyrken, var lærer i mere end 20 år ved UNRWAs skoler.

En skolebog, som israelere fik fat på i en af UNRWAs skoler i flygtningelejren Kalandia for flere år siden, glorificerede selvmordsbombere og andre terrorister. På bogens bagside var trykt et UNWRA emblem ved siden af bevæbnede maskerede personer, som knælede mens de tog sigte.

En talsmand for UNRWA bedyrer, at UNRWA gør en særlig indsats for at undervise i tolerance, menneskerettigheder og fredelig konfliktløsning. Det har organisationen udgivet en brochure om, men i den står intet om tolerance overfor jøder eller kristne eller om fredelig sameksistens med Israel. Der er derimod tale om, hvordan studerende bør være overfor hinanden.

 

Kilde: Fox News, 14/1 2009

                                                                      --------ooo000ooo--------

UNRWA, United Nations Relief and Work Agency for Palestine Refugees in the Near East.  

”Det internationale samfund etablerede FN-organisationen UNRWA i 1949 som følge af den arabisk-israelske konflikt. Hjælpeorganisationens oprindelige opgave var at skaffe nødhjælp og arbejde til de palæstinensiske flygtninge i Gaza, Vestbredden og i de nabolande, der blev værtslande for palæstina-flygtningene (Jordan, Libanon og Syrien). Tanken var dengang, at UNRWA kun skulle eksistere i en kortere periode indtil flygtningesituationen blev løst.”

Sådan skriver Udenrigsministeriet på sin hjemmeside.

 

UNRWA er den eneste flygtningeorganisation i verden, som har til formål at fastholde dem, som den skal hjælpe, i deres flygtningestatus, frem for at genbosætte dem. Dens tilskudspolitik opmuntrer ”flygtninge”familierne til at få så mange børn som muligt, hvorfor Gaza har verdens højeste fødselsrate. Ingen arabiske eller muslimske lande bidrager til UNWRA. Det er udelukkende de vestlige lande, som holder liv i denne besynderlige organisation.

Det besynderlige bliver ikke mindre af, at vore hjemlige såkaldte menneskerettighedseksperter gang på gang fremhæver, at flygtninge ikke må bo i lejre, men at de tvært imod skal integreres.

SLUT

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810