12.01.2009

Europas betændte blindtarm

Forfatter: Arne von Kappelgaard

Palæstinenserne ligger, som de har redt

Det første offer i en krig er altid sandheden.

I disse dage vil medierne gerne have, at vi skal styrke salget af Kleenex, ved at bringe det ene ensidige indlæg efter det andet, selfølgelig til fordel for palæstinenserne, for de er jo forfulgte uskyldigheder. For ikke så længe siden, da den såkaldte "Muhammed krise" var på sit højeste, så lød disse råb fra Vestbredden og Gaza-striben som man bør erindre, inden man falder over israelerne: "Knus danskernes hoveder. Drik deres blod."

Fra samme år (maj 2006) er der en video med en vis Muhammed Hassan med disse paroler: "Ødelæg Danmark, og få danskerne til at krybe i støvet. Ødelæg deres fæstninger, jævn deres bygninger med jorden, og omdan deres jord til blod. Antænd en brand, som ikke kan slukkes. Tal mindre og gå til handling."

I Europa er der tit protestdemonstrationer, som oftest når de (muslimerne) mener at deres højt elskede profet Muhammed (fred være med ham) er blevet gået for nær. På deres paroler og bannere læses følgende: "Europa, du kommer til at betale", "Slagt dem der spotter islam,"Halshug dem, der fornærmer islam", Slå dem ihjel, der krænker islam."

Men heldigvis har vi politikere der har format og pondus, og de kan berolige os med, at islam er en fredselskende, tolerant og barmhjertig religion!!!

Hvor dum tror politikerne egentlig det "almindelige" menneske er? Man kan gang på gang konstantere, at muslimer er født med et gen, der gør dem evigt utilfredse, og at de er sande mestre i at skabe ravage, uanset hvor de slår sig ned. De er Europas betændte blindtarm. Og gang på gang kan vi konstatere, at politikerne fylder os med halve sandheder og hele løgne.

Så derfor Israel, bare gå til den. Palæstinenserne ligger som de har redt, derfor skal de have det på den hårde måde.

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 

 

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.
 

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

OPGØRET >>>Reconquista>>>