23.11.2004

Vigtig opgave for statsministeren

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Mange års laden stå til nødvendiggør en repatrieringslov

Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtalte på Venstres landsmøde, at mordet på den hollandske filminstruktør Theo van Gogh har rystet ham meget.

Det er også tilfældet rundt om i Danmark.

Det er længe siden, en enkelt hændelse har fået så megen spalteplads med efterfølgende ledende artikler i stort set alle landets dagblade.

Statsministeren er klar over, at mordet på en hollænder foretaget af en muslimsk indvandrer er noget, der kan overføres til situationen i Danmark.

Det skaber utryghed og sætter spørgsmålstegn ved regeringens måde at tackle fremmedpolitikken på. Eller sagt på smart spindoktor-sprog: ”det støjer.”

Det er ikke det, Anders Fogh Rasmussen har brug for kort før et folketingsvalg.

Det bærende regeringsparti Venstre er samtidig klar over, at de har et stort medansvar for udviklingen omkring fremmedpolitikken.

Venstre har nemlig godkendt - alt  - igennem de seneste 25 år, sammen med venstrefløjen, Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre - dog ikke de seneste tre år i regeringen.

Det skete, selvom Venstres eget udlændingeudvalgs rapport fra 1989 kunne fortælle, at der i 2020 ville være en halv million tyrkere i Danmark pga. familiesammenføringer.

Hvis ikke Dansk Folkeparti var kommet på banen, ville Venstre ikke ha` reageret på de mange advarsler, der er kommet igennem de forløbne år. Venstre er nemlig liberalt, før det er nationalt.

Det samme er tilfældet med Det Konservative Folkeparti.

Men Anders Fogh Rasmussen er blevet forskrækket over udviklingen og har omgående besluttet,  at der skal indføres undervisning i ”frisind og frihed”. Til Morgenavisen Jyllands-Posten 21. november siger Anders Fogh Rasmussen:

”Vi taler ikke om et selvstændigt fag, men om en integreret del af undervisningen i dansk, historie og samfundsfag.”

Det, der har rystet den gode statsminister, er, at selv veluddannede muslimske kvinder som Omar Shah, Fatih Alev og Tanwir Ahmad, der taler flydende dansk, ikke har nogen medynk med Theo van Gogh eller den somalisk-hollandske islamkritiker Ayaan Hirsi Ali.

Hun står nu øverst på dødslisten i Holland sammen med den hollandske integrations-minister Rita Verdonk og Amsterdams borgmester Job Cohen.

De unge såkaldte ”moderate” muslimske kvinder har for åben TV-skærm klart tilkendegivet, at de har den opfattelse, at mennesker, der kritiserer islam, selv må tage følgerne, som de kommer.

Nej, der er ikke nogen søsterlig medfølelse at hente her for Ayaan Hirsi Ali.

En holdning og opfattelse, de deler med en meget stor antal af de muslimer, der opholder sig i Europa, herunder Danmark!!!

Som islamkenderen Jørgen Bæk Simonsen tidligere har påpeget, så findes der ekstremistiske muslimer i det danske samfund.

Ifølge Jørgen Bæk Simonsen er der ofte tale om mennesker, der er så rabiate i deres kritik af deres muslimske hjemlande, at de må leve i eksil i det Vesten, som de så for øvrigt foragter for alt, hvad det står for af frihed, pluralisme, rettigheder og oplyst sekularitet.

Det er på tide, vi begynder at tænke over, hvad begrebet ”moderat” indeholder i muslimske kredse!! Indbefatter det accept af sharialovgivning? Herunder stening af utro kvinder? Det må vi vide helt præcist!

Hvis den gode Anders Fogh Rsamussen tror, at han kan klare disse dybt alvorlige problemer ved at indføre undervisning i ”frisind og frihed”, - ja, da er han en naiv superoptimist.

Det er, som historikeren Søren Mørch  sagde i et interview med Annelise Bistrup i JP den 7. november: ”Enkeltsager!  Pseudopolitiske problemer.”

Det er at trække det politiske ud af politikken.

Derfor må Anders Fogh Rasmussen træffe den beslutning, som hans forgænger Poul Nyrup Rasmussen ikke turde træffe, - nemlig at erkende, at Danmark ikke kan holde til at blive et multietnisk samfund.

Det ville Poul Nyrup Rasmussen ikke. Det faldt han på!!

Hvis Anders Fogh Rasmussen vil undgå den samme skæbne, kræver det, at regeringen erkender, at 25 års indvandrerpolitik er slået fejl, og at man begynder at rette op på mange års ’laden stå til’.

Der er en muslimsk radikalisering på vej, så det haster!

Det klares - kun - ved at udarbejde en repatrieringslov, der kan reducere antallet af fremmede i Danmark ganske betydeligt.

Kun derved kan Danmark undgå at gå op i limningen.

Som Søren Mørch siger i interviewet:

”En opposition vil ikke komme fra venstre. Den vil snarere komme fra højre i form af nationalistiske og fremmedfjendske bevægelser, fordi der opstår en større og større divergens mellem flygtninge og indvandrere og resten af samfundet, som giver sig udslag i kriminalitet og sociale problemer.

En tredjedel af de penge, der går til kontanthjælp, går til en forholdsvis lille del af befolkningen, nemlig dem med anden etnisk baggrund. Man kan sige, at det har vi som rigt land råd til. Men der kan nemt komme et oprør fra dem, der synes, at de skal finansiere det.”

God arbejdslyst hr. statsminister!!

 

Kilder: Morgenavisen Jyllands-Posten den 7. og 21. november 2004.

           Dagbladet Information Weekend den 13.-14. november 2004.

           Kampen Mod Grænserne. Bind II. Forfatter: Peter Neerup Buhl

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810