06.08.2008

Demo på Århus Rådhusplads d.23. august kl. 12-14

Forfatter: Gertrud Galster

Århusianske muslimer har stenet grønlændere. Vær med til en moddemonstration.

SIAD beder alle sine støtter om at hjælpe til med at gøre vores demonstration i Århus til en kæmpe succes. Nu må alle der har mulighed for at deltage møde op og gøre alt hvad de kan for at sprede budskabet om demonstrationen, det være sig på div. blogs og fora, IT-aviser, venner, bekendte, arbejdskammerater etc.

Anders Gravers er i løbende kontakt med politiet og ifølge det er der fuldstændig styr på sikkerheden, fordi vi har valgt Rådhuspladsen, så man kan trygt møde op.

De der ønsker at gøre en ekstra indsats m.h.t. uddeling af løbesedler omkring den etniske udrensning i Gellerup og demonstrationen samt hjælp til ophængning af trykte A3-plakater bedes henvende sig til SIADs kontor på tlf: 96771784

SIOE og SIAD har opfordret AFA (Antifascistisk Aktion) og Demos som begge er påståede antiracistiske til at stå op imod den største racistiske hændelse der er sket i Danmark siden 2. verdenskrig, nemlig den etniske udrensning der er foregået i Gellerupparken. Grønlænderne har været udsat for racisme af værste skuffe. De er bogstavelig talt blevet stenet ud af Gellerupparken af racistiske muslimer.

SIOE og SIAD har gennemtrevlet medierne hver dag for at finde udtalelser fra AFA og Demos der kritiserer racismen og ledt efter datoer for kommende demonstrationer imod racismen i Gellerup. Der har været utroligt tavst fra de såkaldte antiracister, så derfor har SIOE Danmark besluttet at vi ikke kan sidde denne etniske udrensning overhørig. Derfor afholder vi en demonstration for grønlænderne imod de racistiske islamister.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.
 

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

OPGØRET >>>Reconquista>>>