25.07.2008

Sæt ministeriet Fogh Rasmussen på plads.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Venstre og De Konservative afviser Dansk Folkeparti´s krav om en EU-protekol

Sæt ministeriet Fogh Rasmussen på plads.

Ifølge Ritzau, den 24.juli afviser Venstre og De Konservative Dansk Folkeparti´s krav om en EU-protekol, der skulle sikre, at EU´s regler om arbejdskraftens fri bevægelighed ikke undergraver den stramme danske udlændingepolitik.

Men ifølge Dansk Folkeparti´s EU-ordfører Morten Messerschmidt, er Venstre og De Konservative "helt galt afmarcherede"

Ifølge Ritzau siger M.Messerschmidt bl.a:

" - Det er besynderligt, at både Venstre og De Konservatives ordfører skyder det her ned. For det eneste, der vil virke, er at få udvidet retsforbeholdet, så det også dækker familiesammenføringsreglerne.

Og det har vi alle tiders chance for nu, hvor Lissabontraktaten er faldet til jorden, og alle kan komme med forslag til forbedringer.

Venstres politiske ordfører Inger Støjberg afviser, at regeringen kan levere en dansk EU-protekol, der betyder et nyt dansk forbehold. - "Der kan ikke blive tale om nye forbehold eller noget i den retning."

Den konservative EU-og integrationsordfører, Helle Sjelle, kalder DF-kravet "urealistisk".

Helle Sjelle mener, at det er urealistisk at forestille sig, at vi skulle kunne få endnu flere forbehold til vores EU-samarbejde. Men spørgsmålet er også, om det er det, vi egentlig ønsker, hun peger på, at regeringen generelt arbejder for at blive fuldt medlem af EU.

Hun vurderer, at et dansk særstandpunkt reelt vil være meget omfattende, fordi det vil påvirke den fri bevægelighed, der er en af grundstenene i EU. Helle Sjelle er af den opfattelse, at et krav om forbehold, vil påvirke ratificeringen af Lissabon-traktaten  i negativ retning.

Som man kan se, får Dansk Folkeparti ikke den store kredit, hos de to regeringspartier, - det til trods, at Dansk Folkeparti, kan sende ministeriet Fogh Rasmussen til tælling nårsomhelst. 

For Dansk Folkeparti, er denne sag afgørende: Det er  partiets politiske kærne-område, hvis Lissabon-traktaten bliver rattificeret,  - vil det underminere meget af det Dansk Folkeparti har arbejdet for igennem de seneste 10 år.

Danmark vil blive stævnet for EU-Domstolen, det er her EU-retten har ubetinget forrang frem for nationel-retten. Her vil 24-reglen blive dømt død og magtesløs.Vore retslige forbehold, vil blive udhulet, ja, de vil blive tilintegjort. 

Så hvis Dansk Folkeparti ønsker, at fastholde den såkaldte stramme udlændingelov,- så er tiden inde til at sætte ministeriet Fogh Rasmussen på plads.

Poul Vinther Jensen

Kilde:Ritzau den 24. juli 2008.

        Fremhævelse:PVJ.

 

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.
 

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810

OPGØRET >>>Reconquista>>>