19.07.2008

Det rene statskup og landsforræderi !

Forfatter: B. Jacobsen

EUs fakrikation af rettigheder for folk udenfor EU

At 10 ugers arbejde i et andet EU-land skulle give ret til at omgå danske retsregler, må være i groveste modstrid med det danske retsforbehold under de fire undtagelser, vedtaget ved folkeafstemning.

Denne fede EU-fidus må være lavet for at undergrave 24-årsregelen og tilknytningskravet, som er vedtaget på grundlag af retsforbeholdet.

Denne EU-regel må derfor være ulovlig i Danmark.

Fastholdes denne svindel, gælder dansk lov ikke længere i Danmark.

Det er noget af et spørgsmål, hvorfor i alverden den fri bevægelighed af arbejdskraft skulle kædes sammen med en "ret" til at få en ægtefælle hertil. Hvad er de danske retsforbehold så værd, når EU til enhver tid kan fabrikere "rettigheder" i vild modstrid med vore undtagelser?

Derfor er det horribelt, at Rønn Hornbeck, og nu også ombudsmanden, bebrejder udlændingestyrelsen, at den ikke har oplyst om denne ulovlige omgåelse af gældende danske retsregler.

Det er slemt nok, at EU-fanatiske aviser fungerer som undergravere. Værre er det, at EU-imperialisterne ikke kan få frataget os den sidste rest af vor suverænitet hurtigt nok. Det viser deres ringe respekt for demokratiet og folket ...

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810