11.07.2008

Ingen minareter i Vesten!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Rivka Yadin, Det Hebraiske Universitet i Jerusalem - og sharia om sammenstød mellem islam og Vesten.

Ingen minareter i Vesten!!!

I Danmark har vi haft en  hæftig debat om det muslimske tørklæde, der jo  er et åbenlyst "logo" for den brutale Sharialov.

Denne lov, er samtidig et solidt kulturelt grundlag for Mellemøsten´s befolkninger. En lov, der er i stærk fremmarch sammen med den radikale islam.

Ifølge Rivka Yadin, der underviser i islams forhold til demokrati på Det Hebraiske Universitet i Jerusalem, er den stigende fokus på sharia i Mellemøsten en naturlig udvikling af sammenstødet mellem islam og Vesten.

 Ifølge  Kristeligt Dagblad den 16. februar 2008. siger Rivka Yadin bl.a.

 " - Det er væsentligt at forstå, at sharia ikke kun er et regelsæt. Sharia er en kulturbaggrund. som alle muslimer deler, og som næsten 100 procent af alle muslimer vil være fortalere for. Jeg tænker ikke på Saudi-Arabiens nidkære forhold til sharia, hvor personer henrettes på de mest grusomme måder, men en lidt mildere form for sharia."

 Det er klar besked fra en israelsk islam-ekspert.

Rivka Yadin taler ganske vist om en mildere form for Sharia-lovgivning, men målt med vestlige normer, er selv den milde form ganske umulig at indpasse i et vestligt sekulært demokrati.

 Som Naz Modirzadeh, der underviser på Det Amerikanske Universitet i Kairo siger:" Allah vinder altid "

Det burde de vestlige meningsdannere og politikere tænke på, når de sidder og  fifler med deres integrations-planer, omkring de islamiske samfund i Vesten.

 Det gælder også byggeri af moskeer og minareter, som jo er en klar manifestation af Islam´s tilstedeværelse i Vesten.

Dette spørgsmål, er blevet aktuelt i Schweiz.

Her har det nationale parti, Schweizisk Folkeparti netop afleveret de nødvendige 100.000 underskrifter, der er påkrævet for at få en folkeafstemning.

Partiet er af den opfattelse, at der bør være et forbud mod at bygge muslimske minareter.

 Det sker, efter myndighederne har givet tilladelse til at bygge en minaret i Winterhur  ved Zürich.

Walter Wobmann fra Schweizisk Folkeparti siger følgende til AP:

"- Mange ser i dette endnu et skridt i den snigende islamisering af Schweiz."

Den Schweiziske udenrigsminister Micheline Calmy-Rey, er nervøs for en afstemning, men kan heldigvis ikke forhindre den.

Han siger bl.a:

"-  at en afstemning vil føre til en øget trussel mod Schweitz, da det vil vække vrede i de muslimske lande, og regeringen er bekymret over, hvilken indflydelse det vil have på landets image udadtil."

 Man kommer uvægerligt til at tænke på Uffe Ellemann-Jensen, og hans meningsfælle, chefredaktør Tøger Seidenfaden. Der hylder admiralens vise, " stå aldrig til søs, lad de andre stå."

 Det er ikke bedre med den Schweiziske præsident Pascal Couhepin, der vil anbefale vælgerne at stemme nej til et forbud, der ifølge præsidenten, vil være i strid med den schweiziske grundlov.

Her er et godt eksempel på, hvor naiv europæiske ledere er i disse år.

Det er en totalitær bevægelse man lukker ind i Vesten.En magtfuld og magtsyg bevægelse, der ikke kender til begrebet personlig frihed for det enkelte menneske.

Det gør vi tilgengæld i Vesten.

Den ledende nation for Islam er Saudi-Arabien,- det er her de økonomiske midler til propaganda-fremstødet i Vesten findes.

At Schweitz, er det land af alle, der er hjemsted for de mange mange tusinde milliarder kr fra olie-indtægterne i bl.a Saudia-Arabien, bør ikke få vestlige regeringer til at ryste på hånden.

 I Saudi-Arabien, der et af de mest babariske og intolerante lande i verden, er der ingen ret til religionsfrihed.

Landet har forbud mod enhver form for kristen eller anden ikke-muslimsk religionsudøvelse.Der findes ikke en eneste kirke eller synagoge i landet.

Kristne gæstearbejdere har forbud mod at samles til gudstjeneste. Myndighederne konfiskerer konskvent bibler og anden ikke-muslimsk litteratur.

 Kilde:Kristeligt Dagblad den 16. februar og den 10. juli 2008.         Julie Jo Boding.         Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810