06.07.2008

Farlig kurs for Europa.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Nu er selv svenskerne ved at vårne op !!!

 

Den 4.juli, bragte Morgenavisen Jyllands-Posten en kronik af docent ved universitetet i Göteborg Alf Ronnby. Kronikken har overskriften "Isalm er religion og politik

Her gør kronikøren opmærksom på, at Islam ikke blot er en religion, men at islam er en politisk religion med ambitioner om at tage over som den dominerende magt i samfundet og verden. 

Alf Ronnby skriver bl.a: 

"I vore dage er der ingen muslimske tropper, som trænger ind i Europa. Invasionen kommer til udtryk på anden vis.

Europa har de seneste 20-30 år været under muslimsk pres. Store indvandrer - og flygtningestrømme er kommet hertil fra de muslimske lande.

Ifølge bogen "The Third Islamic Invasion of Europe " er der ca 30 millioner muslimer i Europa idag - og de bliver ved med at strømme til.

Om 20 år er der måske dobbelt så mange.

Er det et problem? Ikke nødvendigvis, men vi har set, at en del muslimer ikke trives i vore samfund. Ja, af og til foragter de vor kultur og vil ødelægge den.

Isalmistiske terrorangreb rundt om i Europa er udtryk herfor. Men på længere sigt opstår der måske et meget større problem med den muslimske indvandring. 

Det som gør islam specifik som religion er, at islam i sig selv er klart politisk. Islam skelner ikke mellem civilsamfundet og staten.

Det islamiske samfund er også staten og den førte politik. Islam skelner heller ikke mellem det åndelige og det verdslige. Alle offentlige og private anliggender falder ind under den hellige lov, sharia.

Islam er i høj grad traditionsbærer og derfor politisk konservativ, hvilket er tydeligt i muslimske samfund."

 

Det bør få politikere og meningsdannere til at stoppe op, og tænke over, hvilken farlig kurs Europa har bevæget sig ind på.

Islam, er en religion der vokser ganske betydeligt. Muslimer udgør idag 19,2 pct. af verdens befolkning, ca 1,3 milliard, og har overhalet katolikerne´s 17,4 pct, cirka 1,1 milliard. 

Dog har de kristne (protestanter, katoliker, ortodokse o.a) stadig et flertal med ca 33 pct af verdensbefolkning. Sålænge det varer!!!

 

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten fredag den 4.juli 2008.

         Kronik af Alf Ronnby.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810