10.06.2008

Opgave til Margrethe Vestager!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Jamen er Vestager i stand til at lære noget af det hun måtte læse?

  

Det Radikale Venstre´s leder Margrethe Vestager, er kommet skidt fra sine udtalelser om, "at Danmark bør tage sin udenrigspolitik op til overvejelse efter selvmordsangrebet på den danske ambassade i Islamabad, og satse mere på diplomater end soldater". 

Netop i denne uge udkommer den amerikanske journalist og forfatter Lawrence Wrightsdansk, med sin berømte bog " Al-Qaeda - Vejen til 11. september". 

Den er blevet til på baggrund af 500 interview med islamister og personer fra efterretningstjenester. Bogen har indbragt Laurence Wright den største journalistiske pris -Pulitzerprisen. Lawrence Wright, bliver ofte brugt som ekspert i spørgsmål om islamister.

 Til Nyhedsavisen den 5. juni siger Lawrence Wrights følgende om Margrete Vestagers opfordring:

 "Tværtimod, Danmark bør optrappe indsatsen. Det vil ikke formilde al-Qaeda at trække tropper ud af Afghanistan. Tværtimod vil al-Qaeda ændre sin handlemåde, hvis man sender flere soldater."

 Han henviser til bombningen af togene i Madrid den 11. marts 2004, hvor 193 mennesker blev dræbt. Her valgte den nye spanske regering, at trække tropper hjem. Resultatet var endnu en bombe i et tog, som dog ikke blev bragt til sprængning.

 Ifølge L. Wright, er lektien, at al-Qaeda ikke bliver mindre fjendtlig indstillet, uanset hvad Vesten gør. Han anbefaler, at Vesten sætter hårdt mod hårdt, for derved at vise, at al-Qaeda´s strategi ikke kan vinde.

Sagt på godt dansk, er opgaven, at plaffe så mange al-Qaeda-krigere ned som muligt. 

Det al-Qaeda næres ved, er ifølge L.Wright kaos. Deres strategi er at plante kaos, der ifølge Wright følges af en al-Qaeda-manual ved navn "The management of Savagery

Den må Margrethe Vestager se at få læst.

 

 

Kilde Nyhedsavisen torsdag den 5. juni 2008.

        Leny Malcinski

        Fremhævelse.PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810