10.03.2008

For sent H.Dam Kristensen.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

En del partier har snorksovet i årevis, men nu vågner de efterhånden op. Der er jo stemmer i indvandringspolitik.

  

Der er for alvor kommet gang i debatten om de multi-kulturelle konsekvenser der er i forbindelse med den massive indvandring til Danmark igennem de seneste 35 år.

 Det ellers tavse Socialdemokrati, - når det gælder problemer med de mange fremmede i landet,- er nu ved at indse problemerne. Nu opfordrer man justitsminister Lene Espersen (K) til at genoverveje den officielle anerkendelse af Islamisk Trossamfund.

 Integrationsordfører Henrik Dam Kristensen (S) siger, at justitsministeren bør få sit sagkyndige råd til at revurdere trossamfundet.

 

H.D.Kristensen udtaler bl.a: 

"Udvalget skal se på, om trossamfundet har bevæget sig væk fra det, vi i sin tid godkendte dem på. Jeg bryder mig ikke om, at man har meget ledende personer som demonstrerer sammen med Hizb-ut-Tahrir.

Jeg synes også, at vi engang imellem hører tvetunget tale."

 Ja, tænk engang Henrik Dam Kristensen, har det virkelig været nødvendig med 25 års anskuelsesundervisning i Islamistisk optræden, før det gamle Arbejderparti begynder at handle.

 Men det er for sent Dam Kristensen!!

Det er idag en realitet, at Danmark har en muslimsk femtekolonne, som trods de mange integrationsplaner bliver større og større.

For en femtekolonne er der tale om.

Islamisk Trossamfunds imam Mostafa Chendid, har ved flere lejligheder udtalt, at han ser den egyptiske ekstremist Yusuf al-Qaradawi som sin åndelige inspirator.

Hvis man vil ændre på disse tilstande, så hjælper det ikke, ved at fratage Isalmisk Trossamfund sin anerkendelse som trossamfund.

Det vil derimod hjælpe, hvis Socialdemokratiet erkender, at den store muslimske indvandring til Danmark har været skæbnesvanger.

Det kan der kun ændres ved, hvis man stiller et forslag i Folketinget om omfattende repatrieringer af herboende muslimer.

 

 

Kilde: metroXpress/Ritzau, fredag den 7. marts 2008.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810