27.01.2008

Frihed til at vrøvle,

Forfatter: HH

men den barske sandhed er ilde hørt!

I Østrig har friheden, i lighed med Danmark, trange kår. Vi har naturligvis frihed til at sige fjollede ting som: ”Jorden er flak som en pandekak” eller ”Pia Kjærsgaard er en dum hjemmehjælper”. Men nærmer vi os sandheden, som strider mod de herskende kredses opfattelser, så er sagen en ganske anden. Med den nylige overrækkelse af prisen til Mogens Glistrup og hans kone Lene for ”Mod og Sandhed” i baghovedet har vi måske fundet en østrigsk kandidat:

Den 50-årige Susanne Winter fra Frihedspartiet Østrig (FPÖ) har den sjældne egenskab at være både klog OG køn  http://www.fpoe-stmk.at/?id=9065

Susanne Winter udtalte nemlig på FPÖ-kongres, bl.a:

·          Profeten Muhammed giftede sig som 50-årig med en 6-årig pige. I dag ville Muhammed blive betegnet som en børneskænder.

·          Østrig risikerer en islamisk indvandrings-tsunami. Halvdelen af Østrigsk befolkning vil være muslimsk om 20-30 år. Derfor skal de ud og hjem.

Ovenstående er grundsubstansen i forargelsen over Sussanne Winter fra politikere, ”professorer” og meningsdannere i Østrig.

 

Rigtighed?

Profeten Muhammed giftede sig med en 6-årig pige. Det kan man læse masser af steder, bl.a. i hele Danmarks yngling, Naser Khader's bog: ”Ære og skam”.

Om Østrig vil være muhamedansk om 20-30 år kommer vel an på om den muhamedanske indvandring fortsætter ufortrødent, som den gør i resten af Europa, eller om FPÖ får stoppet og hjemsendt muhamedanerne. Men beregninger viser at Susannes Winters fremtidsperspektiv ikke er et dårligt skud. Se blot på de Europæiske storbyer: Paris, København og ikke mindst Malmø som allerede er blevet besat af fremmede. I alle disse byer udgør den oprindelig befolkning knap 50 % eller mindre.

Overhovedet i Østrig, den socialdemokratiske forbundskansler, Alfred Gusenbauer udtaler:

"Fru Winters udtalelser savner ethvert historisk grundlag og bør fordømmes på det skarpeste". Jaså – rammende. Nemlig rammende for Hr. Gusenbauers indsigt i virkeligheden – eller er det rammende for Hr. Gusenbauers frygt for en ”muhammedkrise”?

Der har nyligt været kommunalvalg i Østrig. Her gik FPÖ, med Susanne Winter som spidskandidat frem fra 3 % til 11 %. Sehr Gut!

Susanne Winter trues nu på livet af muhammedanere! Yderligere trues Susanne Winter af Systemet med fængsel!!!

Østrig har med andre ord solgt sin frihed.

I skrivende stund er DR's Danmarksindsamling i gang. Hvad med at lave en danmarksindsamling til at hjælpe de mennesker som støtter vores demokratiske opfattelse og frie livssyn? Hvad med at hjælpe Suanne Winter ud af fængslet? Giv hende og hendes familie asyl? Asyl - et fristed - hvor hun kan kæmpe for Østrigs frihed indtil hendes liv ikke er i fare og hun ikke vil blive straffet med fængsel. M.a.o. indtil Østrig har smidt muhamedanerne hjem til mellemøsten og Østrig igen er frit.

 

Kilder:

http://hodja.wordpress.com/2008/01/17/susanne-winter-om-islam/

Berlingske Tidende Internet - http://www.berlingske.dk/article/20080115/verden/80115043/

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810